Lägenheten var perfekt för mig och min man. Etagelägenhet med all nödvändig utrustning och en fantastisk takterass. Lägenheten var högt belägen uppför många vindlande trappsteg med utsikt över takåsar, berg, hav och i jämnhöjd alldeles inpå kyrktornet. Trapporna gav oss rejäl men nyttig daglig motion och kyrktornet bidrog med varierande klockspel som underhållning flera gånger i timmen. Klockorna ringde tack och lov inte nattetid, men väckte oss varje morgon klockan 7.
Vi är mycket nöjda med både lägenheten och det geografiska läget. Nära till stadens piazzor o gränder, till stranden och havet, till hamnen och busstationen med väldigt bra förbindelser till alla närområden och sevärdheter. Tillträdet till lägenheten fungerade mycket bra då vi även bokat hämtning från flygplasten via förmedlingen och en representant väntade på oss med nycklar och information när vi kom fram till Amalfi.
Vi startade varje dag med att tillreda en rejäl frukost i det välutrustade köket som intogs i lugn och ro på takterassen innan vi gav oss ut på äventyr längs kusten eller bara drog oss ner till solstolarna på stranden. Takterassen användes flitigt även på kvällarna där ett glas prossecco eller lemonchello slank ner under stjärnorna.
Vi kan verkligen rekommendera detta boende. Den enda synpunkten var att elektriciteten blev dyrare än vad vi trott. Vi försökte verkligen snåla och tända levande ljus, men det blev ändå lite extra betalning för detta. Madrassen i sängen är lite hård och kuddarna är ännu hårdare. Och spolningen i toaletten på nedervåningen funkade inte riktigt som den skulle.
Vi tackar för en toppenvecka i Amalfi och hoppas att vi kan komma tillbaka någongång!
Gunilla och Peter
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |