Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turistfälla”
Omdöme om Restaurante Muelle

Restaurante Muelle
Rankad som nr 39 av 687 Restauranger i Torrevieja
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Affärsmöten, Särskilda tillfällen, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Lunch, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Väldigt trevlig personal!
Vi fick in maten väldigt fort vilket gjorde oss misstänksamma och mycket riktigt så var min biff medium/rare väldigt överstekt. Likaså med sällskapets, här lagar man mat på löpande band som sedan står på värme innan servering. Priserna är för höga i förhållande till kvaliteten. Vi fick visserligen ny mat men det här duger inte...

Datum för besöket: juni 2017
Tack Samson67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 758)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

5862 av 1 758 omdömen

Omdömet skrevs 21 juni 2017 från mobil enhet

Det är kö för att komma in, i vart fall under högsäsong. Och jag undrar varför.. kan det vara för att omgivande restauranger lämnar en del övrigt att önska? Helt okej utbud, maten smakar bra, service ok, men mer än så är det inte.

Datum för besöket: juni 2017
Tack 805birgittas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017 från mobil enhet

Men trist mat, gammalt bröd. Inget vi besöker igen. Blev inte mätta men läget är kanon. Kan tänka mig att gå dit o äta glass någon gång men inte mer än så.

Datum för besöket: juni 2017
Tack 641niclase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017 från mobil enhet

Fantastiskt läge, men nonchalant personal !
Vi blev besvikna på maten...
Lång väntetid innan vi fick beställa, både dricka och mat.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Kerstin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2017 från mobil enhet

Nonchalant personal, smaklös mat, lång väntetid på dricka och mat. Beställare skinkpasta och fick ingen skinka.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Elin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Muelle tittade också på

Torrevieja, Costa Blanca
 
Torrevieja, Costa Blanca
Torrevieja, Costa Blanca
 

Besökt Restaurante Muelle? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt