Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt uppelevelse”
Omdöme om Belchica

Belchica
Rankad som nr 1 av 671 Restauranger i Torrevieja
Certificate of Excellence
Kök: Belgiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020

Med en mat som smakar underbart och en personal som brinner för sin restaurang kan man inget annat än att ge 10/10. Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: juli 2020
Tack P1508AOdavidp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (347)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 347 omdömen

Omdömet skrevs 2 mars 2020 från mobil enhet

Kanske den bästa mat jag blivit serverad Grymt bra.
Varierande mat med stor inlevelse och fantastisk personal.

Datum för besöket: februari 2020
Tack janingebengtsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2020

En fantastisk välsmakande meny, bäst i Torrevieja Värdparet levererade på topp som vanligt. Vi är så glada att vi har hittat Er.

Datum för besöket: februari 2020
Tack lars n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Bästa stället i Torreweija.
Fantastisk mat o personal.
bästa matupplevelsen.
Kan varmt rekommendera detta ställe

Datum för besöket: februari 2020
Tack Veronica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2020 från mobil enhet

En restaurang som levererar! Både mat som är av yppersta klass och en service som är både välkomnande och trevlig! Vi borde hittat den tidigare! Passar inte den tunnaste plånboken, men har du fyllt på så ger den valuta för pengarna!

Datum för besöket: januari 2020
Tack Calle47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Belchica tittade också på

 

Besökt Belchica? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt