Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott och prisvärt”
Omdöme om Sirocco Restaurante

Sirocco Restaurante
Rankad som nr 31 av 704 Restauranger i Torrevieja
Certificate of Excellence
Prisklass: 17 US$ - 40 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Vacker utsikt, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

God mat i trevlig miljö. Menyn täcker både pizza, pasta, kött och fisk. Uppskattades av både barn och vuxna. Snabb och trevlig service!

Datum för besöket: mars 2018
Tack 537malinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (262)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 262 omdömen

Omdömet skrevs 28 mars 2018

Trevlig restaurang med bra läge vid starndpromenaden. Prisvärd, man fick mycket för pengarna och det var gott. Servicen snabb och smidig. Vi satt inne för det var kallt ute i februari. Kan rekommenderas.

Datum för besöket: februari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack AnneliS19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2017 från mobil enhet

Jättegod glutenfri pizza och väldigt trevlig personal! Jättefin utsikt mot havet! Däremot var det mycket folk!

Datum för besöket: augusti 2017
Tack 637matildag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2017 från mobil enhet

Väldigt bra läge och trevlig personal, dessvärre var inte maten lika god. Smaklöst och ingen kärlek vid uppläggningen...

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Pontus O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket folk, men vi fick ett fint bord inne. Deras största fokus var på gästerna ute vilket innebar att vi fick vänta på maten och drickan längre än de som serverades på uteserveringen.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Mia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sirocco Restaurante tittade också på

Torrevieja, Costa Blanca
 
Torrevieja, Costa Blanca
 
Torrevieja, Costa Blanca
Torrevieja, Costa Blanca
 

Besökt Sirocco Restaurante? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt