Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
53 US$
View deal
Hotels.com
57 US$
50 US$
View deal
SPARA 7 US$
Priceline
53 US$
View deal
Expedia.com50 US$
eDreams53 US$
StayForLong57 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (85)
Filtrera omdömen
85 resultat
Medlemsbetyg
28
29
18
5
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
28
29
18
5
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 85 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Bodde här i 2 veckor, första veckan var ok. Andra veckan katastrof. Är som att bo med kartongväggar, man hör de andra gästerna prata vägg i vägg. Dessutom så in i juli månad är det mer högljudda gäster även efter kl 23 (då regeln är att det ska vara tyst) spec helger var det gap och skratt och ungar som sprang.
Vi har själva småbarn som sover efter kl 21 medan tyvärr vakna dom av allt ljud.
Inte spec barnvänligt för små, finns ingen babychair eller barnsäng.
Standarden är medel, upplevs slitet och ganska ocharmigt.

Rumstips: Passar par eller familjer med äldre barn. Du bör vara ok med högljudnivå.
Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Elli_LovesTravel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AparthotelFresno, Gerente på Apartamentos Turisticos Fresno, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2018
Google-översättning

Dear customer,
Thank you for your comments.
We have personal 24 hours in reception, the receptionist in the night check each hour for corridor in the hotel to keep silence and to insure the rest to our customers.
We have cot for baby, only you had to ask for it in reception.
Sincerely,
Management Apartamentos Turisticos Fresno

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2016 från mobil enhet

Om du vill ha ett hotell där det är någorlunda tyst på nätterna. Välj inte Fresno. Det är väldigt lyhört och det finns en bar i ena hörnet som skapar mycket oväsen. Receptionisterna är vänliga och hjälpsamma men mot lyhördheten går det inte att göra något åt.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack rolfa338
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2016

Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
AparthotelFresno, Director General på Apartamentos Turisticos Fresno, svarade på det här omdömetSvarade 9 november 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 18 augusti 2016

Lägenhetshotell ligger nära stranden och gångstråket till Torrevieja hamn. Vi har hyrt där i två omgångar. Det var ganska stökigt på nätterna med gester som kom på nätterna eller gick med Rullväskor i korridoren. Man kan inte prata om ljud isolering, det hördes allt. Men vi kan tänka oss hyra igen med tanke på läge.

Rumstips: Vi valde lägenhet på 4 våningen. Man klarar sig utan bil
Datum för vistelsen: september 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack SsoSverige
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2016

Hotellet ligger väldigt nära stranden 2min bort bara och behagligt avstånd in till centrum massor med restauranger och barer inom gångavstånd.
Hotellet är utrustat som en standard lägenhet i Spanien stor och ljus.
Plus för bra service och bra priser!

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack Thomas S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AparthotelFresno, Gerente på Apartamentos Turisticos Fresno, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2016
Google-översättning

Dear guest, Thank you very much for your comment! We hop to be able to receive you again in the near future. Regards, Fresno management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen