Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat!”

Restaurant Sunset Beach
Rankad som nr 17 av 689 Restauranger i Torrevieja
Certificate of Excellence
Kök: Belgiskt, Internationellt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Bästa restaurangen jag ätit på i torriveja , kan starkt rekommendera denna resturang. Vi va här ett kompisgäng som ville äta lite finare och blev verkligen inte besvikna.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack W660TJvictorl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 056)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 056 omdömen

Omdömet skrevs 6 april 2021 från mobil enhet

Mysigt ställe med havsutsikt! Ostronen kanongoda! Väldigt stora mot vad man är van vid! Vi Beställde hummer bisque och carpaccio till förrätt. Carpaccion var fin men saknade aningen salt även hummer bisquen var lite fadd.
Huvudrätterna argentinsk entrecote och fisk.. även här kändes det som om man var lite rädd för salt..
efterrätten mandarinsorbet och creme brulee var STORA!

Datum för besöket: april 2021
1  Tack VeronicaSjogren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 oktober 2020 från mobil enhet

Bra mat. Bra service . Ett engelsk sällskap på fyra personer skrek ich gav dålig stämning. Ägaren agerade inte. Värdelös restaurang.

Datum för besöket: oktober 2020
1  Tack jimboberit25
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2020 från mobil enhet

Ja precis som vanligt! Bara så gott och så fint upplagt och så trevlig personal! Hummermenuoch menu med oxfile, värt varje öre! Gå dit!!!

Datum för besöket: oktober 2020
1  Tack 312g_rans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö och trevlig personal. Minus dock för den långa väntetiden för oss, som inte åt hummer. Vi fick vänta en mycket lång tid innan vi fick vår huvudrätt och vi fick säga till personalen, att vi var hungriga innan de kom med vår huvudrätt.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack Magiamatura
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Sunset Beach tittade också på

 
Torrevieja, Costa Blanca
 

Besökt Restaurant Sunset Beach? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt