Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 845)
Filtrera omdömen
1 845 resultat
Medlemsbetyg
983
666
116
49
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
983
666
116
49
31
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 845 omdömen
Omdömet skrevs 29 juni 2016

Rumstips: Med utsikt
Datum för vistelsen: juni 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 5 mars 2016 från mobil enhet

Jag vill verkligen rekommendera detta hotell. Fantastiskt bra läge mitt på Gran Via. Det är gångavstånd till det mesta man vill göra som turist tex Pradomuseet och el Retiro. Sköna fräscha rum med liten balkong. Hjälpsam personal. Trafiken utomhus stördes vi inte alls av som några skrivit. Tyvärr kom jag aldrig iväg till gymmet även om det var en anledning till att jag valde just det här hotellet. Frukosten var supergod ( om än lite dyr) med kaffe latte, många frukter och omelette och goda croissanter.

Datum för vistelsen: mars 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack Partysara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2014 från mobil enhet

Vi bodde här 3 nätter under februari 2014. Hotellet har ett perfekt utgångsläge för att utforska staden. Nära till restauranger och uteliv (nattsömnen blev ej störd). 5 min gångväg till Metron. Personalen var trevlig och rummen var fräscha och fina. Väldigt nöjd med vårt hotell val i Madrid.

Datum för vistelsen: februari 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Niklas_Malmoe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2014

Mycket fint hotell med fräscha och lagom stora rum perfekt beläget på Gran Via. Härlig frukostbuffe med färsk frukt och nypressad apelsinjuice. Takterassen och baren var mycket trevlig. Servicen var bra och personalen trevlig. Ca 10-15 min med taxi från flygplatsen.
Rekommenderas!

Datum för vistelsen: maj 2014
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Kleo2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2014

Om du vill bo mitt i centrum är detta hotell fantastiskt. Rent och fräscht och trevlig personal. Vi hade en liten balkong ut mot Gran Via som är en av de stora gatorna mitt i centrum. Mycket trafik men också mycket att titta på. Stor sköna sängar. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: april 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Stina00
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen