Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 971)
Filtrera omdömen
2 971 resultat
Medlemsbetyg
2 415
457
69
18
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 415
457
69
18
12
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 971 omdömen
Omdömet skrevs 9 juni 2017

Var på jobbresa till Madrid. Hotellet passar bra till att ha möten på eftersom det restaurang och bar är indelat i flera olika rum där det är lugnt sitta och diskutera samtidigt som man har full service. Hotellet är mycket gemytligt och håller en hög standard på allt. Personalen ger bra service och tänker på det mesta. Extra trevligt är det på morgonen när man får frukosten serverad vid bordet. Hotellet ligger i ett gammalt och trevligt område med många bra matställen runt omkring. Rekommenderar hotellet varmt.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Stefan J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ORManager_AO, Director de Relaciones Públicas på Only YOU Boutique Hotel Madrid, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2017
Google-översättning

Dear Stefan J,
Thank you for your review!
We are pleasant to know you received an excellent service during the meetings and breakfast time.
Please, be back any time you wish.

Kind regards,
Rut Zazo
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2017

Personlig service och utmärkt läge i Chueca med närliggande restauranger, San Anton mercado och caféer. Även ett fantastiskt glutenfritt café vägg i vägg :)
Frukosten dygnet runt (!), fräscht men inte särskilt prisvärt.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Martin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ayre Hoteles A, Director de Relaciones con Clientes på Only YOU Boutique Hotel Madrid, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2017
Google-översättning

Dear Martin S,
Thank you very much for taking some minutes to write about your experience at Only YOU Boutique Hotel. We are glad that you enjoyed so much about all hotel facilities. We will love to welcome you again in your next visit to Madrid!
Best wishes,

Guest Relations Manager


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2015 från mobil enhet

Mycket bra läge i mysigt område, vilket passade oss bra. Frukost trevligt och rikligt med mat även på minsta alternativet. (Tre att välja på) Rummet var ok, men sängen lite hård. OBS! Självlysande evakueringskarta och lampa gjorde det svårt att få mörkt.

Datum för vistelsen: oktober 2015
Restyp: Reste som ett par
Tack saltyfox
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ayre Hoteles A, Guest Relations Manager på Only YOU Boutique Hotel Madrid, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2015
Google-översättning

Dear guest,

What a lovely review about your stay with us!

The whole team at the Only YOU Hotel & Lounge would like to thank you for taking the time to share your experience with others!

We look forward to welcoming you soon!

Kind Regards,

Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2014

Valde hotellet tack vare rekommendationerna på tripadvisor och det var inget dumt beslut! Snyggt hotell med bra läge i Madrid, nära till det mesta. Jättetrevlig personal med grym service, de hjälpte till med allt du kan tänka dig. Rummen var jättefina, dock väldigt små. Hotellets brunch var kanon, baren ska vara trevlig också, det hann vi inte med. Väldigt prisvärt och trevligt hotell, blir förmodligen samma nästa gång jag kommer till Madrid!

Datum för vistelsen: april 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Emma W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ayre Hoteles A, Guest Relations Manager på Only YOU Boutique Hotel Madrid, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2014
Google-översättning

Dear Emma,

Thank you so much for this lovely review!

We are so delighted to learn that you had a great experience at the Only YOU Hotel & Lounge!

Should you be in Madrid soon, please come and say hi!

Kind Regards,

Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2013 från mobil enhet

Fantastiskt hotell. Personalen från gatan till receptionen, baren, lunchmatsalen, .... var glada, charmiga, tillmötesgående och snabba. Snygg inredning. Rent, rent, rent överallt. Frukost som tillagades vid beställning. Närheten till gatan med 23 skoaffärer var topp.

Datum för vistelsen: december 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack BirgLac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ayre Hoteles A, Guest Relations Manager på Only YOU Boutique Hotel Madrid, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2013
Google-översättning

Dear BirgLac,

Thank you very much for your lovely review!

The whole team is flattered with your words about the hotel cleanless. And we agree, it's spotless!

You are absolutely right about the shoes street, its called Calle Augusto Figueroa and there you can find an endless number of shoes' stores!

Have a wonderful day Mr BirgLac!

Kind regards,

Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen