Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat med fantastisk atmosfär”
Omdöme om Taberna Mil Gritos

Taberna Mil Gritos
Boka med
Taberna Mil Gritos har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 408 av 11 172 Restauranger i Barcelona
Certificate of Excellence
Prisklass: 0 US$ - 23 US$
Område: Barrio Gòtico (Barri Gòtic)
Restauranginformation
Område: Barrio Gòtico (Barri Gòtic)
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Supergod mat och priset är relativt lågt med tanke på vad mat och atmopsfär man får. Skulle defnitivt äta där igen!!!

Datum för besöket: mars 2018
Tack wsndy27
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurantes O, Community Manager på Taberna Mil Gritos, svarade på det här omdömetSvarade 1 april 2018

Tack för din kommentar! Vi hoppas att ni kommer att besöka oss igen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 476)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 476 omdömen

Omdömet skrevs 10 maj 2017 från mobil enhet

Att kalla detta för tapas är svårt men så åt vi det. Små rätter som är gjorda som enorm kreativitet och smakupplevelse. Anjovisen, torsken, potatas bravas var alla som magi och snyggt upplagt som bara den.
Skinkan kunde fått lite mer smak av annat om den varit lite mera ljummen.
De som klagat på maten att den inte är klar och så, till dem vill vi säga, gå till Big Burger eller nått och sluta skriv recensioner på Tripadvisor.
Vi besöker mer restauranger per månad än vad folk normalt gör på 10 år så känner igen matkärlek när vi ser den.
Dess kockar lagar mat med kärlek.
Bästa smårätterna vi ätit på sammanlagt 4 Barcelona resor och nej, det är inga traditionella tappas.

Datum för besöket: maj 2017
Tack Ronnie E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna G, Director de Relaciones con Clientes på Taberna Mil Gritos, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2017
Google-översättning

Hi, Ronnie!
Thank you for your comment. We are glad that you had a great experience with us.
We hope to see you again very soon.
Kind regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2016 från mobil enhet

Helt ok eller mer. Mysig atmosfär! Bra smaker, varierande lite udda meny. Köttet bra, bra personal, mycket trevliga. Saknar vegetariskt bra alternativ.

Datum för besöket: november 2016
Tack 918christers
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2016

Bra mat men långt ifrån det bästa vi åt. Fick in nästintill rått fläskkött, när detta påpekades förstod inte servitören problemet. Fick in nytt kött när jag frågade efter det. Inget som erbjöds när han stod och stirrade på mitt råa kött. Creme Bruléen är inte något Creme Brúlee, det är någon ihopvispad lös sörja med ojämn konsistens utan bränd yta och med dålig smak. Åt två skedar och lämnade resten. Fick frågan om jag inte gillade efterrätter och svarade ärligt men vänligt. Trots det tappade servitören humöret och blev otrevlig och verkade ta mitt missnöje personligt. Att bjuda på kaffe eller liknande hade varit trevligt för att kompensera den minst sagt misslyckade efterrätten men detta erbjöds aldrig. Istället blev vi mer eller mindre iväg körda på ett otrevligt vis så fort vi hade betalat. Detta trots att det inte var fullsatt/kö eller att restaurangen närmade sig stängning. Kan inte rekommendera någon att äta här iom detta beteende och bemötande.

Datum för besöket: augusti 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack OlleNordsjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2016 från mobil enhet

Mycket bra restaurang. Prisvärt, bra service och mycket god mat. Det gick fort att få in maten. Kan vara svårt att få bord utan att boka i förväg.

Datum för besöket: juli 2016
1  Tack Philip M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taberna Mil Gritos tittade också på

Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 
Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 
Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 

Besökt Taberna Mil Gritos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt