Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect for two”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
5 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Barcelona, Katalonien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 5 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
malvamedi ...
Stockholm, Sverige
2 omdömen
“Lokalt och trevligt”
Omdömet skrevs 24 juni 2018 för en vistelse i juni 2018

Lägenheten var fräsch och låg relativt centralt; 20min gång till Placa Catalunya. Negativa var att det var mycket ljud utanför och att AC:n inte fungerade

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 11 2018
"Hello! Thank you very much for your review. We are glad to see you took advantage of the great location, indeed it is 5-20 minutes away from the most touristic places. We are sorry for the inconvenient.We will look into getting everything else on going so our guest can enjoy their stay. We hope to have you back soon."
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
rimtravel ...
California
Nivå 4 Skribent
44 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 28 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 15 november 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 20 2017
Thank you for your review!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 21 2018
Hello! Thank you very much for your review. We are happy to hear you took profit of the great location, indeed it is 5-20 minutes away from the most touristic places. Regarding the nightlife we are sorry to hear it was a problem. We will look into it. We hope to have you back soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SilvinaMa ...
Cipolletti, Argentina
Nivå 3 Skribent
10 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2017
Hola Silvina, muchas gracias por tu comentario. Siento mucho todo lo ocurrido con el servicio de limpieza. Ya nos hemos encargado que no vuelva a pasar. Vamos a revisar el Wifi y el menaje. Nos encantaría volver a tenerte como huésped ya que tu comportamiento fue genial a pesar de todos los contratiempos. Gracias.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
aug 22 2016
Gracias por el comentario!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt