Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Villa Emilia
Hotell i närheten
Gallery Hotel(Barcelona)
219 US$
192 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
131 US$
121 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Restaurang
  • Bar/lounge
Hotel Claris(Barcelona)
262 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
168 US$
NH Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 186 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

160 US$
130 US$
NH Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
197 US$
163 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Precis vid stranden
Expo Hotel Barcelona(Barcelona)
138 US$
122 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 140 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Grand Hotel Central(Barcelona)
300 US$
SmithHotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Novotel Barcelona City(Barcelona)
248 US$
228 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
292 US$
249 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (2 377)
Filtrera omdömen
2 377 resultat
Medlemsbetyg
1 553
666
118
22
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 553
666
118
22
18
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 377 omdömen
Omdömet skrevs 23 augusti 2016 från mobil enhet

Om man vill unna sig lite extra så passar detta hotell perfekt. Smakfullt inredda rum och både jordgubbar och cava till frukost. Dessutom gångavstånd till de centrala delarna av staden. Helt klart ett hotell värt de bästa rekommendationerna.

Bodde här: april 2016, reste med familjen
Tack Julia F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016 från mobil enhet

Fint hotell med bra läge och fina rum. Dock med en del minus. Dyr och trivial frukost, Ingen sangria och tunt med sortimentet av drinkar i baren på sin takterass. Serverade inte heller kaffe efter 20:00 på terrassen. Svagt.

Bodde här: juni 2016, reste som ett par
Tack Patrick E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2016 från mobil enhet

Jättefint hotell med en härlig takterrass och vi fick goda snacks när vi beställde öl! Fin design och välstädat överallt. Tyvärr var frukosten inte särskilt rolig, men helt ok. Nära till tunnelbanan vilket var toppen och enkelt att ta sig vart som helst!

Bodde här: juli 2015, reste som ett par
Tack Malin A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VillaEmiliaHotel, Director Comercial på Hotel Villa Emilia, svarade på det här omdömetSvarade 8 februari 2016
Google-översättning

Thank you very much for highlighting our hotel’s location as well as other aspects which you decided to share with other travellers. We are glad to see that we have been a good choice for your stay in Barcelona. We wish you all the best!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2015

Perfekt hotell för en romantisk weekend. Underbart att ta en drink och lite snacks på takterrassen efter en dag på stan. Ligger i ett lugnt bostadsområde med många restauranger på 10 min promenad. Ca 20 min att gå till gamla stan. Bra frukost. Det finns flera små frukost- caféer i kvarteren runt hotellet.

  • Bodde här: oktober 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Mjaamaja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VillaEmiliaHotel, Director Comercial på Hotel Villa Emilia, svarade på det här omdömetSvarade 11 november 2015
Google-översättning

Dear Mr/Mrs.,

Thank you for your comment on Tripadvisor. It pleases to know you enjoyed your stay in the Villa Emilia Hotel.

Thank you for choosing Villa Emilia Hotel and We hope to welcome you again soon.

Best regards,

Hotel Villa Emilia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2015

Vårt favorithotell i Barcelona. Ett litet boutiquehotell med mycket fräscha rum, bra service och nära metron. Till Plaza Catalunya tar det 5 minuter. Mycket bra hotellfrukost där även cava ingår om du känner för det. Takterassen har en lounge med bra bar och utsikt över staden.

  • Bodde här: september 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack LG_Toftefors
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
VillaEmiliaHotel, Director Comercial på Hotel Villa Emilia, svarade på det här omdömetSvarade 5 oktober 2015
Google-översättning

Dear Mr.LG,

Thank you very much for sharing your experience at Villa Emilia hotel.

We are so glad to read that your stay was a memorable one and enjoyed your room and our service.

We hope to see you again.

Best regards,

Pere Fabregas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen