Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 092)
Filtrera omdömen
1 092 resultat
Medlemsbetyg
384
500
148
36
24
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
384
500
148
36
24
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 092 omdömen
Omdömet skrevs 10 juli 2017

Ett mycket trevligt hotell som ligger centralt med mycket bra service och god frukost. Nära till shopping. Bubbelbad på takterassen även ett antal solstolar. Vill man heller åka till stranden så kan man ta en taxi lite långt att gå.

  • Bodde här: juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Camilla F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barcelona C, Director de Recepción på Barcelona Center Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2018
Google-översättning

Dear Camilla F,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Please visit our website for more information about our advantages and offers.

Yours sincerely,

Hotel Barcelona Center

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2017

Trevligt hotell som ligger lagom centralt i Barcelona dvs nära affärsgatorna och i närheten till olika kommunikationsmedel som tar en till de kulturella platserna ("Hop on Hopp off"). Något trist med frukost nere i källaren men det vara inget negativt med innehållet men utsikten blir inte den bästa....

Tips för att välja rum: Välj ett hörnrum högre upp i hotellet. Vi fick ett på plan 1, vilket vara bra, men ljudet från tunnelbanan hördes något.
  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack ID65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barcelona C, Director de Recepción på Barcelona Center Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2018
Google-översättning

Dear ID65,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Please visit our website for more information about our advantages and offers.

Yours sincerely,

Hotel Barcelona Center

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2016

Ett trevligt hotell som ligger nära shopping stråken, mysig takterrass med bubbelbad och bar där man kan njuta av en god drink på kvällen. Vänlig och trevlig personal både i receptionen och vid frukosten.

  • Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack ita492015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Barcelona C, Director de Recepción på Barcelona Center Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2018
Google-översättning

Dear ita492015

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Please visit our website for more information about our advantages and offers.

Yours sincerely,

Hotel Barcelona Center

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2014

Trevligt hotell och centralt beläget nära Passeig de Gracia. Vill man bo nära havet så finns det bättre alternativ, men vår vistelse ägde rum i december vilket innebär mer cityliv än strandliv.

Personalen var trevlig och hjälpsam. Rummen var lagom stora och fräscha.

Hotellets pool på den gigantiska terrassen lär vara en trevlig plats under varma sommardagar.

  • Bodde här: december 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack alekspacho
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2012

Helt OK Hotell nära exklusiv shopping men en bit bort från museer, vattnet och de flesta sevärdheter. Trevliga rum men en aning hårda sängar

Bodde här: april 2012
Tack Mats B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hoteles_Center, Dpto. Comercial på Barcelona Center Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2012

Bäste kund

Först av allt tack för era kommentarer. Vi är glada över att läsa att du hade en trevlig vistelse i vårt hotell.

Observera att du kan hitta andra hotell Center i Sevilla, Cordoba, Granada,Valencia och Badajoz.

Tack igen.

Hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen