Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, bra läge.”

Gurú Food & Cocktails
Boka med
Gurú Food & Cocktails har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 90 av 11 157 Restauranger i Barcelona
Certificate of Excellence
Prisklass: 22 US$ - 46 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Område: Barrio Gòtico (Barri Gòtic)
Omdömet skrevs 8 maj 2018

Mysig restaurang nära nedre delen av Las Ramblas. Atmosfären är väldigt skön, vi tog en god drink före maten. Maten var mycket god och servicen trevlig, men lite stressad.

Datum för besöket: april 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack torebella
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 084)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 084 omdömen

Omdömet skrevs 23 april 2018 från mobil enhet

Vi tog en taxi hit efter recensioner på TripAdvisor. Jättefin restaurang, trevlig personal och god mat. Servitören sa att vi skulle få rätterna en och en, men i alla fall kom alla rätter vi beställde samtidigt. Serveringspersonalen stressade oss jättemysigt genom att plocka tallrikarna från oss så fort de bara kunde, desserttallriken tog han medan jag fortfarande hade skeden i munnen. Dessutom var Rödvinet verkligen iskallt. Hade personalen varit mer avslappnad hade betyget blivit högre!

Datum för besöket: april 2018
Tack 271denisen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carlos C, Director General på Gurú Food & Cocktails, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2018
Google-översättning

Hi Denise,
Thank you very much for your review. It was a real pleasure to have you both here. It is a shame and we are very sorry that you felt that the service was rushed. This is a very appreciated feedback and we are already working on improving the pace of the service, usually when we have busy days we try to be faster so the guests are happy. On the other hand the temperature of the wine is due to the arrival of the summer season and the high temperatures, that is why we cool it a little bit more than regular.
Thank you very much and we hope that for the next time, if there is one, you come back again and find out the changes in the service.
We hope to see you again.

Greetings from the Guru family.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018

Vi bad servitören rekommendera något typiska spanskt. Maten var ganska smaklös och tråkig men väldigt trevlig personal. Vi hade bokad bord till kl 19.30 och var i stort sätt ensamma i restaurangen. Dock flera gäster när vi gick ett par timmar senare.
Vi kommer inte gå dit igen!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Januari-13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2017 från mobil enhet

Jättegoda hamburgare och tapas. Cocktails för alla smaker och de har till och med glögg!! Boka innan, speciellt på helgen.

Datum för besöket: november 2017
Tack hannawestermark
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carlos C, Director General på Gurú Food & Cocktails, svarade på det här omdömetSvarade 29 december 2017
Google-översättning

Dear Hanna W, thank you very much for choosing us!!
Let each guest happy and satisfying are our daily goal, we always try to do our best for let you spent a wonderful night with us!
We really appreciated your comment and we hope that you'll come back and visit us again!
Make a table reservation will help us to give you a much puntual service,
thank you a lot again from all the staff!!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet

Vi älskade denna restaurang! Vi bokade över internet och det blev något tokigt eftersom restaurangen var fullbokad när vi kom dit men dom var väldigt snabba med en riktigt bra lösning för oss ändå. Dom bjöd oss på Cava som plåster på såre , vi fick in vår tapas samtidigt istället för en i taget vilket uppskattades riktigt mycket. Tapasen var magisk och den chokladtäckta hemgjorda glassen till dessert måste ni prova, så himla god. Vi bjöds även på frangelico till desserten. Personalen såg hela tiden till att allt var som vi ville ha det. Vi var på flera restauranger i Barcelona men Guru var definitivt den vi tyckte var den absolut bästa. Tack så himla mycket för en super upplevelse!

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack Katarina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gurú Food & Cocktails tittade också på

Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 
Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 
Barcelona, Barcelona (provins)
Barcelona, Barcelona (provins)
 

Besökt Gurú Food & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt