Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 914)
Filtrera omdömen
1 914 resultat
Medlemsbetyg
744
740
261
106
63
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
744
740
261
106
63
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 914 omdömen
Omdömet skrevs 23 maj 2017

Tycker att hotellet ligger helt ok, går snabbt till centrum om man tar tunnelbanan. Lite tråkig miljö utanför hotellet, men skönt att ha nära till stranden. Hotellrummet var fräscht, men synd att man inte hade balkong mot havet så man skulle kunna sitta ute.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ana Maria Isabe... R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nela G, Director de Relaciones con Clientes på Occidental Atenea Mar - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2017
Google-översättning

Dear guest,

We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Atenea Mar hotel and we thank you for your kind recommendation to Tripadvisor’s readers.

We are glad to read that you really enjoyed the hotel and our unbeatable location in front of the sea, and close to the shopping mall and the public transportation.

We are thrilled you enjoyed your recent stay with us. Thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to welcoming you back again very soon.

Best regards,

Nela Gutiérrez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2017 från mobil enhet

För den som söker bra löpspår längs stranden eller vill bada funkar det bra. Men långt att ta sig till sevärdheter och begränsat med restauranger. Någon km till närmaste tunnelbana och för att ta sig in till centrum så krävs byte.
Bra frukost men små och kalla rum. Oväsen från gatan hörs ganska väl.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste ensam
Tack sebpeb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nela G, Director de Relaciones con Clientes på Occidental Atenea Mar - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2017
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics

Regarding your comment about the location of the hotel, as you well said we are just opposite the beach, and it is the perfect place to practise wáter sports, jogging etc…
We are just 10 mintes away to the nearest metro station and the bus is located behind the hotel where it takes 25 minutes to get to the city center.

I´m delighted to know that you have enjoyed our great breakfast buffett, and all your comments regarding the room will be taken into consideration.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holidays and we look forward to having the opportunity to serve you again in the future.


Nela Gutiérrez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2016 från mobil enhet

Hyfsat bra hotel, med fräscha rum, hårda sängar och urusel WiFi. Mycket bra frukost samt nära till stranden. Långt till centrum men inga problem om man har bra walking skor. Mycket vänlig personal som kunde sina saker.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Classe K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michael C, Director de Relaciones con Clientes på Occidental Atenea Mar - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you so much for giving your nice opinion about the hotel.

I´m very pleased to read that you have enjoyed the hotel so much, the rooms, breakfast the location and the staff friendliness.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team

Once again thank you for your comments, and hope to see you again in the near future.

Kindest regards,

Nela Gutiérrez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2016 från mobil enhet

Mycket bra hotell med strandnära läge.
Hotellet har trevlig och servicemedveten personal, bra frukost och riktigt bra sängar.
Gäster gör dock bäst i att acceptera trafiken vilken gör sig påmind. Rummen har innerdörr mellan rum och hall vilket tar bort störningarna från korridoren.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Patrick E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Director A, Director General på Occidental Atenea Mar - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest

So happy that you enjoyed the hotel and our services we all hope to see you back very soon

The Barcelo Atenea Mar Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2015

Vi stannade 1 vecka i juli månad 2015. Hotellet ligger nära till allt. Taxi är billig och man kan ta tunnelbana överallt. Perfekt för barn är att åka till Aqvarium och det finns även aktiviteter utanför. Personal var trevlig och hjälpsam.Gratis wifi. Vi gjorde det klassiska misstaget första dagen att vi hyrde stolar ute på stranden. Hyr istället från receptionen och det är 4 gånger billigare. Frukostbuffe hade laktosfri valmöjlighet och det fanns nåt för alla. Lite dyrt men vi åt där 1 gång den vecka och köpte med picknikmat till stranden istället.Snyggt och rent. Rummen var ren och fin- det lönar sig att ha ett rum mot stranden. Hörde mycket trafik på nätterna fast vi bodde högst upp.Badrum var jätte fräsch. Det finns många bra restauranger utanför. En enda negativa var tjuvar: håll i era plånböcker och turas om att hålla koll på grejerna. Bästa restaurang tipset som vi fick av en taxichaufför: Ciutatcomtal - värt att stå i kö för att få plats - matupplevelse delux med fantastiskt personal och väldigt prisvärt!!!

Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Anneli31
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Director A, Director de Relaciones con Clientes på Occidental Atenea Mar - Adults only, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2015
Google-översättning

Dear Mrs Anneli,

First of all I would like to thank you for choosing Barceló Atenea Mar Hotel to host you during your trip to Barcelona

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this comment will serve as an encouragement to all our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

At this time I would also like to inform you that we are currently working on an update of the hotel, a pool and terrace, new lobby and restaurant and up dated rooms. By the beginning of next year we should have a new hotel to offer you.

Once again, thank you and hoping to see you back in the near future

Kind regards,

Nela Gutiérrez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen