Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Emmuré dans une chambre d'hôtel. Très mauvaise expérience.”
Omdöme om U232 Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
U232 Hotel
Rankad som nummer 67 av 518 hotell i Barcelona
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 9 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack domige19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Asun P, General Manager på U232 Hotel, svarade på det här omdömetSvarade januari 21 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 257)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3 0283 032 av 3 257 omdömen

Omdömet skrevs januari 9 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Некоторые номера выходят окнами во внутренний двор, а именно на стену внутреннего двора. Учитывайте ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack dsesin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 6 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack FBID
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Lionel G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 21 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ramonjoan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Barcelonahotell
Eixample
EuroPark Hotel
EuroPark Hotel
Nr 33 av 518 i Barcelona
4 156 omdömen
El Raval
Andante
Andante
Nr 93 av 518 i Barcelona
1 745 omdömen
Gran Hotel Torre Catalunya
Nr 101 av 518 i Barcelona
3 905 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Eixample
B-Hotel
B-Hotel
Nr 59 av 518 i Barcelona
2 331 omdömen
Pol & Grace Hotel
Nr 61 av 518 i Barcelona
1 167 omdömen
El Raval
Barcelo Raval
Barcelo Raval
Nr 108 av 518 i Barcelona
3 463 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt U232 Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om U232 Hotel

Adress: Comte d'Urgell 232, 08036 Barcelona, Spanien (Tidigare Nunez Urgell Hotel)
Telefonnummer:
Region: Spanien > Katalonien > Barcelona (provins) > Barcelona > Eixample
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 16 av Romantiska hotell i Barcelona
Nr 16 av Familjehotell i Barcelona
Nr 24 av Affärshotell i Barcelona
Nr 55 av Lyxhotell i Barcelona
Prisklass: 618 kr - 1 638 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — U232 Hotel 4*
Antal rum: 105
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med U232 Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
u232 Hotel Barcelona

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt