Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 421)
Filtrera omdömen
1 421 resultat
Medlemsbetyg
580
606
164
44
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
580
606
164
44
27
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 421 omdömen
Omdömet skrevs 6 november 2017 från mobil enhet

Hotellet håller mycket bra klass.
En stor fördel är att det ligger 300-400m från en stor station (Sants), vilket gör det möjligt att enkelt ta sig runt i Barcelona samt till och från flygplatsen.
Frukostbuffén är en höjdare med varierat innehåll, kalla och varma rätter. Rummet var rent och tillräckligt rymligt.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack TH1111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pablo T, Director General på H10 Itaca Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 november 2017
Google-översättning

Dear TH1111, Thank you very much for your positive comments, we are pleased to hear that you enjoyed your stay at the hotel. We hope to have the opportunity to welcome you again in your next visit to Barcelona. Kind Regards. Pau Torreblanca. Director. Hotel H10 Itaca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2017

Bra rum, härlig innehållsrik frukost, mysig pool terass och lobby bar.
Trevlig servicevänlig personal.
Nära till tunnelbana och tågstation, fast vi promenerade mest.
Solterass på taket utanför gymmet.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack christer111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pablo T, Director General på H10 Itaca Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2017
Google-översättning

Dear christer111, Thank you for posting your review on Tripadvisor and for your excellent comments regarding our property. We hope to see you again in your next visit to Barcelona. Kind Regards. Pau Torreblanca. Director. Hotel H10 Itaca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2016 från mobil enhet

Mycket trevligt Hotel , personalen är mycket sevicevänliga. Frukosten ingick inte kostar 15€ per person, Den var utmärkt allt smakade perfekt. Rummen är lite lyhörda därför inte högsta betyg. Wifin är superb med bra fart i. Bilden är tagen på poolen.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack 169peterk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pablo T, Director General på H10 Itaca Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2016
Google-översättning

Dear Peter K, Thank you for posting your review on Tripadvisor and for your excellent comments regarding our property. We hope to see you again in your next visit to Barcelona. Kind Regards. Pau Torreblanca. Director. Hotel H10 Itaca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2015

Hotellet låg lite off från city och stranden men det var nära till kommunikationer så det funkade ändå. Nära centralstation med tågförbindelser till flygplatsen. Tog ca 40 minuter att ta sig till till beachen med Metro och promenaden ner till beach. Bra städning och stort badrum. Sängar helt ok, bad om extra kuddar, inga problem att få. Fanns en liten pool o ca 12 solstolar, var som en kokande gryta att ligga där i maj.Frukosten var mycket god. Vi fick ett glas Cava vid ankomsten.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack monicamoniq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pablo T, Director General på H10 Itaca Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2015
Google-översättning

Dear monicamoniq, Thank you for posting your review on Tripadvisor and for your excellent comments regarding our property. We hope to see you again in your next visit to Barcelona. Kind Regards. Pau Torreblanca. Director. Hotel H10 Itaca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2015

Ett trevligt hotell med fräscha och bra rum. Trevlig bakgård med bar och pool (max 50cm djup). God mat i restaurangen även om servicen var lite tafflig. Frukosten var fräsch och frikostig, även om servicen även nu var lite tafflig. Men alla var vänliga och hjälpsamma så jag kan absolut rekommendera hotellet till andra. Plus för närhet till metro och pendeltåg, bla till flygplatsen.

Datum för vistelsen: maj 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Anders L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pablo T, Director General på H10 Itaca Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 maj 2015
Google-översättning

Dear Anders L, Thank you very much for posting your opinion on Tripadvisor and for your good review regarding our location and breakfast. Of course we will take into consideration your comments in order to improve our service. We hope to have the opportunity to welcome you again at the hotel in your next visit to Barcelona. Kind regards. Pau Torreblanca. Director. Hotel H10 Itaca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen