Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 707)
Filtrera omdömen
1 707 resultat
Medlemsbetyg
805
580
170
87
65
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
805
580
170
87
65
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 707 omdömen
Omdömet skrevs 31 juli 2017 från mobil enhet

Rummen är välutrustade, men med sängar och kuddar åt det fastare hållet. Personalen var vänlig och hjälpsam och gav oss snabbt mjukare kuddar på begäran. AC:n och mörkläggningsgardinerna fungerar bra och rummen är tysta och välisolerade.

Frukosten är riktigt bra, men varieras inte så mycket. Den är värd sina 20 € och förutom en stor variation av charkuterier finns både Cava och bloody Mary!

Poolområdet är klart godkänt, med poolbar, extra handdukar (tofflor och badrockar finns på rummen) ett tiotal solbäddar och en hel del vanliga stolar. Poolen är ganska liten och grund, men därmed också barnvänlig.

Läget ett halvt kvarter från Plaza Catalunya där Ramblan början är perfekt. Lugnt, men centralt. Hotellet är rekommenderas och jag bor där gärna igen.

Bodde här: juli 2017, reste med vänner
Tack aviaroc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlazaCataluna, Gerente på Catalonia Plaza Cataluna, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2017
Google-översättning

Dear aviaroc,

Thank you for sharing your experience in our hotel and for the excellent rating. I'm glad that your stay turned out perfect.

If you come back in the future it will be a pleasure for us to welcome you again.

All the best from Barcelona.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017

Fantastiskt hotell. Rent och fint. Jättebra service, underbar frukost med allt man kan tänka sig! Perfekt centralt läge, nära till allt. Kommer att komma tillbaka, och inte bara för att vi fick en flaska Cava och frukt första kvällen. Personalen väldigt vänlig och hjälpsam!

  • Bodde här: maj 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack SandraE1800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlazaCataluna, Gerente på Catalonia Plaza Cataluna, svarade på det här omdömetSvarade 14 juni 2017
Google-översättning

Dear Sandra,

Thank you for sharing your experience in our hotel and for the excellent rating. I'm glad that your stay turned out perfect.

If you come back in the future it will be a pleasure for us to welcome you again.

All the best from Barcelona.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2017

Ett superbra hotell, läget är jättebra nära till shopping och restauranger, metron, hoppa på bussar. Fina rum helt ljudisolerat, rent och fräscht. Frukosten var även den väldigt bra man kunde få ny gjord omelett om man bad om det. Det enda negativa var att det bara fanns tio solsängar vid poolen och då blev det ju fullt väldigt fort.

  • Bodde här: maj 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack christinabrolin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlazaCataluna, Gerente på Catalonia Plaza Cataluna, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2017
Google-översättning

Dear christinabrolin,

Thank you for sharing your experience in our hotel and for the excelent rating. I'm glad that your stay turned out perfect.
If you come back in the future it will be a pleasure for us to welcome you again.

All the best from Barcelona.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2017 från mobil enhet

Ett fantastiskt fint hotell, rena fräscha rum med bra utrymme för förvaring. Stor balkong. Trevlig personal.
Mycket bra centralt läge till La Rambla, shopping, transferbussar till flygplatsen, restauranger och turistbussar.
Fint Spa men kallt vatten i inomhuspoolen.
Underbar frukost, inget saknades!

Bodde här: juni 2017, reste som ett par
Tack SofieA247
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlazaCataluna, Gerente på Catalonia Plaza Cataluna, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2017
Google-översättning

Dear Sofie A,

Thank you for sharing your experience in our hotel and for the excelent rating. I'm glad that your stay turned out perfect.
If you come back in the future it will be a pleasure for us to welcome you again.

All the best from Barcelona.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2016

Vill man ha nära till allt så ska man bo här, precis vid torget Plaza Catalunya. Hotellet är rent, fint, tyst och lugnt. Det har en vacker, gammaldags design och charm, men med en utomhuspool som var tillräcklig för att kunna svalka av sig en varm sensommardag. Det som vi tyckte var absolut bäst var den fantastiska frukosten- här fanns allt inkl. cava. Det bars in färsk och nylagad mat hela tiden så allt kändes så fräscht. Vi kommer definitivt bo på detta hotell framöver (har tidigare varit i Barcelona x flera).

  • Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Anneli62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PlazaCataluna, Gerente på Catalonia Plaza Cataluna, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2016
Google-översättning

Dear Anneli62,

Thanks a lot for your positive review and top rating. I glad you liked our hotel and services, specially our staff attention, rooms and location.

It will be a pleasure for us to host you again in the future.

Best regards.

Alberto C
Hotel Manages Assistant

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen