Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A very good place to stay in Barcelona and meet a lot of cool people!”
Omdöme om Casa Gracia

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
Casa Gracia
Rankat som nummer 29 av 307 B&B/värdshus i Barcelona
Omdömet skrevs januari 12 2013
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Pablo F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 343)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

615619 av 1 344 omdömen

Omdömet skrevs december 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack VeroniVerdict
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Michala D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack lincn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 12 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Choose near the top floor and away from the street if you are a light sleeper.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack kal_87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Barcelonahotell
Gran Hotel Torre Catalunya
Nr 102 av 515 i Barcelona
3 863 omdömen
Hesperia Sant Joan
Nr 213 av 515 i Barcelona
917 omdömen
Gràcia
Generator Hostel Barcelona
Generator Hostel Barcelona
Nr 25 av 735 i Barcelona
1 565 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Garden House Hostel Barcelona
Nr 123 av 307 i Barcelona
107 omdömen
Urbany Barcelona Hostel
Nr 74 av 735 i Barcelona
1 158 omdömen
Eixample
Hostal Martinval
Hostal Martinval
Nr 24 av 307 i Barcelona
665 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Casa Gracia? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Casa Gracia

Adress: Passeig de Gracia 116, 08008 Barcelona, Spanien
Telefonnummer:
Region: Spanien > Katalonien > Barcelona (provins) > Barcelona > Gràcia
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Pentry Sviter Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 29 av 307 B&B/värdshus i Barcelona
Prisklass: 250 kr - 2 635 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Casa Gracia 2*
Antal rum: 145
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotelopia, Ctrip TA, Hotels.com, TripOnline SA, Ebookers, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Casa Gracia. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Casa Gracia Hotel Barcelona

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt