Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (7 128)
Filtrera omdömen
7 128 resultat
Medlemsbetyg
4 277
1 683
599
290
279
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 277
1 683
599
290
279
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 7 128 omdömen
Omdömet skrevs 17 juni 2018

Katastrofal incheckning! Inte vad jag förknippar med femstjärniga hotell. Fick stå i snitslad kö... När det väl var vår tur fick vi ett ohövligt och oprofessionellt bemötande. Ingen hjälpte oss med väskorna upp till rummet. Poolen var rena rama katastrofläget, inga solstolar, folk hade paxat platserna, hög ljudvolym, stressad stämning. Stranden vid hotellet var smutsig och servicen var obefintlig.
Maten på hotellet smakade illa, det stank stekos i hotellområdet. Vi var tvungna att lämna hotellet för att äta. Kort sagt: inte värt priset, dåligt läge, ett två- till trestjärnigt hotell, som låtsats att vara femstjärnigt.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack 836jano
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Conor C, Manager på W Barcelona, svarade på det här omdömetSvarade 18 juni 2018
Google-översättning

Dear Joakim B,

Thank you for your comments on your stay with us.

I am sincerely sorry to hear that you did not have an enjoyable experience on this occasion and that we had let down on the service received at check in and at the pool area. Please rest assured that we take your comments very seriously and take action as necessary, for this reason we do appreciate your feedback.

Should you return to Barcelona in the near future I would be delighted to assist you personally and ensure we exceed your expectations on a future stay or visit.

Sincere regards,

Conor Cushnahan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 från mobil enhet

Kom hit lite efter 20.00 för att se solnedgången men hade shorts på oss och de har klädkod efter 20 så kom vi inte in. Åk hit innan dess eller på med långbrallor. Nerifrån ser det ut som att man hade fått sig en fin utsikt.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack John A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Conor C, Manager på W Barcelona, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2017
Google-översättning

Dear John A,

I am sorry that you did not have the opportunity to visit our Eclipse bar on this passing occasion. As was pointed out to you on arrival our Eclipse Bar has a dress code in that shorts and beach wear are not permitted, you may find the details on our website.

We do have 3 other bars available in the hotel which are located on the beach, Salt Restaurant and the WET deck which is open as from 8pm for non residents. All spoaces offering amazing direct views over the beach and mediterainian sea.

Kind regards,

Conor Cushnahan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Hotellet är mycket fräscht, stort, lyxigt och modernt. Rummen har fantastisk utsikt över havet med panorama fönster. Sängarna är fantastiska! Bra service, frukost o pooler mm. Wi-fi är det ända som är lite under förväntningarna på detta hotell men annars underbart.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack wasser891
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Conor C, Manager på W Barcelona, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2017
Google-översättning

Dear wasser891,

Thank you for your stay comments, we are delighted to hear that you enjoyed your stay and especially our signature W beds!

We are currently upgrading the internet speed this week and continue to do so over the year to ensure our guests stya connected.

Best regards,

Conor Cushnahan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2017

Hotellet har superfräscha rum med allt och med en utsikt som heter duga!
Flera restauranger och barer, samt en härlig pool, där man kan tillbringa många timmar om man inte vill gå till stranden 100 m från hottelet!

Rumstips: Ju högre upp desto bättre utsikt!
Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Pether B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2017 från mobil enhet

Allt är perfekt men man måste ha stora plånboken med sig.
Mycket trevligt bemötande. Fantastiska sängar och en utsikt som är perfekt. Poolavdelningen, Spat you name it..
Finns bara ett fel, om man har bekanta som inte bor på hotellet så går det inte att umgås på W, vi blev nekade från bästa baren på pl 26 2 gånger, poolarean osv vilket är trist men annars som sagt njut!

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Ronnie E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen