Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (7 128)
Filtrera omdömen
7 128 resultat
Medlemsbetyg
4 277
1 683
599
290
279
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 277
1 683
599
290
279
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 7 128 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2017

Hotellet har superfräscha rum med allt och med en utsikt som heter duga!
Flera restauranger och barer, samt en härlig pool, där man kan tillbringa många timmar om man inte vill gå till stranden 100 m från hottelet!

Rumstips: Ju högre upp desto bättre utsikt!
Datum för vistelsen: oktober 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Pether B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2017 från mobil enhet

Allt är perfekt men man måste ha stora plånboken med sig.
Mycket trevligt bemötande. Fantastiska sängar och en utsikt som är perfekt. Poolavdelningen, Spat you name it..
Finns bara ett fel, om man har bekanta som inte bor på hotellet så går det inte att umgås på W, vi blev nekade från bästa baren på pl 26 2 gånger, poolarean osv vilket är trist men annars som sagt njut!

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Ronnie E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2017 från mobil enhet

Hotellet är mycket trevligt och har allt man kan begära. Servicen är dock under all kritik. Beställningar missas, det tog upptill en timme att få en kaffe. Kall mat på restaurangerna. Helt klart stora brister hos managers.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Martin R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Conor C, Manager på W Barcelona, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2017
Google-översättning

Dear Martin R,

Thank you for your stay review. We are very sorry that we had let you down with certain service requests and wish to assure you that we appreciate your comments to help us to follow up and improve in these areas. On the other hand we are delighted to hear that you enjoyed the hotel and our various facilities and hope you will allow us another opportunity to welcome you back.

Kind regards,

Conor Cushnahan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2017 från mobil enhet

Bodde här med min make som var på jobbmöte. Fint rum ned härlig utsikt över stranden 9:de våningen. Lite bullrig frukostmatsal på nedervåningen . Mycket god mat och fräscht urval. Hotellet ligger ca 30 min promenad från stadskärnan så det blev mycket promenerande. Tips;stadsdelen el Born. Supermysigt och lugnt !

Datum för vistelsen: april 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Mon68ika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2017 från mobil enhet

Fantastisk utsikt över stranden och staden från rummet. Frostade glaskuber som ramar in toalett och dusch. Hotellet har 3 restauranger och en nattklubb eclipse som serverar stans sämsta sushi men kompenserar med supergoda drinkar och utsikten från högsta våningen

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Jessica A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Conor C, Manager på W Barcelona, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2017
Google-översättning

Dear Jessica A,

We are delighted that you enjoyed your stay with us from the great sea and city views in your room to the great signature cocktails in our Eclipse bar. We are however sorry that you did not enjoy the sushi and do thnank you for pointing this out, as all feedback is golden.

With this said we hope to see you back with us in the near future to try out our other restaurants and bars in the hotel.

Best regards,

Conor Cushnahan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen