Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt lammfilé och efterrätt!”
Omdöme om Bodega Julian

Bodega Julian
Rankad som nr 5 av 424 Restauranger i Puerto de la Cruz
Certificate of Excellence
Prisklass: 18 US$ - 24 US$
Kök: Spanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Fantastiskt lammfilé och efterrätt!
Fin service och trevlig personal.
Litet mysigt ställa. Kass stolar
Enda negativa, i övrigt super

Datum för besöket: februari 2020
Tack 129bj_rnf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 234)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 234 omdömen

Omdömet skrevs 9 januari 2020

Vi bokade stället dagen innan, vilket visade sig vara nödvändigt. När vi kom var alla andra bord upptagna och flera försökte under kvällen tita in i tron att det fanns palts. En trevlig och intim stämning med ett värdpar som serverade vänligt och flinkt. Vi hade läst om deras lammfilé med sötpotatis så vi beställde den. Den visade sig bestå av mycket lammkött med sås och lite sötpotatis i botten - lite av en besvikelse. Vi hade trott att det skulle vara mer tillbehör. Insåg, när vi såg andra även beställt, vad vi trodde såg ut som sötpotatis men var platta brava (tror jag den heter). Nåja, maten var ok och den dessert vi tog ihop med ett litet glas malvasia lättade upp det hela betydligt. Lokalt vin till huvudrätten fanns att välja mellan, vilket vi gillar. En detalj, som vi inte kunde undgå att märka - och som vi icke sällan sett under våra resor, var att en man kom in och satte sig vid bardisken och bara satt och lite bistert studerade serveringen. Han visade sig snart vara en man som tydligen bestämde mycket, eftersom han började röra sig i de inre rummen, kommentera och ha åsikter. Bäst var när värdparet, mannen med gitarr, under slutet av middagen utbrast i två spanska smäktande sånger. Stort jubel.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack karlbertilh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2019 från mobil enhet

Trevlig personal och mysig lokal. Fantastisk mat, lammfile, räkfrossa, kyckling, dessert olika puddingar, allt lika gott och som grädde på moset sjöng och spelade personalen

Datum för besöket: mars 2019
Tack 10matsh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2019

En underbar lammfilé! En av våra favoriter i Puerto. Mycket trevlig Bodega som nästan alltid är full så boka bord!

Datum för besöket: november 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Journey791140
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2019 från mobil enhet

Så god mat och service. Kan rekommendera lammfilé. Vi hade tur och fick bord utan att boka. Boka är en fördel.

Datum för besöket: mars 2019
Tack 267carinan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bodega Julian tittade också på

Puerto de la Cruz, Teneriffa
Puerto de la Cruz, Teneriffa
 
Puerto de la Cruz, Teneriffa
Puerto de la Cruz, Teneriffa
 

Besökt Bodega Julian? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt