Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Coolt”
Omdöme om BIOLOCO

BIOLOCO
Rankad som nr 121 av 3 731 Restauranger i Gran Canaria
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 14 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Trevligt ställe med god 100% vegansk mat.
De har sallader burgare smoothie efterrätter kakor mm.
Trevlig personal.
Rekommenderas

Datum för besöket: februari 2018
Tack Christian S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sebastian M, Propietario på BIOLOCO, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2018
Google-översättning

Thank you

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (260)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 261 omdömen

Omdömet skrevs 8 januari 2018

Besökte restaurangen 1-2 gånger om dagen i 9 dagar. Mycket god vegansk mat och till extremt rimligt pris. Trevlig personal som till och med gav mig en avskedspresent. Två kryddburkar i glas fylld med deras fantastiska starksås! Be att få starksås vid sidan om och hälsa från "gluten-free + salsa picante"

Datum för besöket: januari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Fredrik O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sebastian M, Propietario på BIOLOCO, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2018
Google-översättning

Muchas gracias

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2017 från mobil enhet

Bästa maten hittills under vår vistelse här, och alldeles intill vårt hotell. Hit kommer vi tillbaka!

Datum för besöket: december 2017
Tack Eva H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sebastian M, Propietario på BIOLOCO, svarade på det här omdömetSvarade 18 december 2017
Google-översättning

Thank you

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2017 från mobil enhet

Fantastiskt god mat!
Trevlig personal och mysig lokal.
Vi har varit här två gånger och kommer definitivt komma tillbaka.

Datum för besöket: december 2017
Tack CathrineF21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sebastian M, Propietario på BIOLOCO, svarade på det här omdömetSvarade 5 december 2017
Google-översättning

Thank you

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2017 från mobil enhet

Har varit här två gånger nu, båda gångerna har jag ätit mig ordentligt mätt vilket kan vara svårt på restaurang i Gran Canaria när man är vegan. Maten är jättegod, beställde båda gångerna hamburgare (veganska) en med seitan och en annan gång en med vanlig sojaburgare. De har vegansk ost och majonnäs (sånt som man i vanliga fall får välja bort på ”vanliga restauranger”)
Det är stora portioner med, och mojon är jättegod!! Kommer definitivt tillbaka ❤️

Datum för besöket: november 2017
Tack Feliciasjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sebastian M, Propietario på BIOLOCO, svarade på det här omdömetSvarade 27 november 2017
Google-översättning

Thank you so much

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på BIOLOCO tittade också på

Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
 
Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
 
Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
Las Palmas, Kanarieöarna, Gran Canaria
 

Besökt BIOLOCO? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt