Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (600)
Filtrera omdömen
600 resultat
Medlemsbetyg
240
230
85
31
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
240
230
85
31
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 600 omdömen
Omdömet skrevs 2 oktober 2017

Trevligt bemötande vid ankomsten. Rummen är små men det nödvändigaste finns. Utsikten från bottenvåningen är tråkig (betongmur). Lyhört från andra rum och korridorer. Försök att få rum någon våning upp ut mot havet. Närheten till flygplatsen kan vara störande emellanåt. Bra restaurang som kunde ställa upp för en grupp på 18 personer helt utan förvarning.

Tips för att välja rum: Försök att få rum på våning 3 mot havet.
  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Champis1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
UR_Hotels, Supervisor på Hotel UR Portofino, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2017
Google-översättning

Dear Champis,
Thank you very much for your stay with us and for sharing your experience with the other Tripadvisor users.
We love to know that you enjoyed your stay with us and that you like our location, our rooms and our fabulous Arrecife Restaurant.
At UR Portofino Hotel we always strive to make our guests feel at home.
We hope to see you again in this house in Mallorca.
A greeting from all who are part of UR Portofino Hotel.
Yours sincerely,

Ernesto García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2017 från mobil enhet

En mysigt hotell som ligger nära till allt i ett lugnt område. Lätt att ta sig till Palma med buss och nära till flygplatsen. Snyggt och väl städat över allt. Så bra hotell att vi återvänder igen detta år i oktober. För en lång weekend.

Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
Tack 21helenaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
UR_Hotels, Supervisor på Hotel UR Portofino, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2017
Google-översättning

Dear Helena W,

First of all, all the from UR Portofino wants to thank you for have share your comments about your experience in our hotel, here in Tripadvisor, we are all delighted to know you enjoyed your holidays with us and the service we offer,fulfilled your expectations.
It would be for all of us a pleasure to welcome you again and would like to invite to contact us directly for manage your future booking.

Best regards,
Ernesto García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2017

Ett trevligt och familjärt hotell, rent och fint överallt, god mat, trevlig personal och bra service! Fint poolområde, baren på taket! Väldigt nära till stranden, affär, apotek etc. Om det är något så tycker jag att rummen och duschrum är små, men det kan man leva med, man är ju ute nästan hela tiden! Hotellet har ett jättefint läge i lugna kvarter! Ett hotell jag gärna besöker igen! Bästa hälsningar Hansi

  • Bodde här: maj 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack HansiR9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
UR_Hotels, Supervisor på Hotel UR Portofino, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2017
Google-översättning

Dear Hansi R,
Thank you for sharing your experience at Portofino Hotel through TripAdvisor.
As a valued customer, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay.
We are happy to know you enjoyed your stay with us and you like our location, our wonderful staff and Sky Bar at the roof.
We have other types of rooms, which can improve your expectations towards the hotel. I would like to please tell me what your preferences are in the room. With this, we try to get even closer to our customers, to better know their needs and, when you want to go back to Hotel UR Portofino, we can choose the best room for you.
Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!
Sincerely,
Ernesto García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2017

Ett mysigt litet hotell med vänlig och hjälpsam personal. Rena fina, små rum. Bra frukost. Nära till buss där man kunde välja att åka antingen in till Palma eller söderut. Bara ett stenkast från en ren och fin strand.

Tips för att välja rum: Väljer man havsutsikt tänk på att det blir väldigt varmt på eftermiddagen på balkongen
  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Eva S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
UR_Hotels, Supervisor på Hotel UR Portofino, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2017
Google-översättning

Dear Eva S,

Many thanks for your stay at UR Portofino Hotel and for sharing your experience on Tripadvisor.

We are happy to know you enjoyed your stay with us and you like our location, our rooms and our staff.

At UR Portofino Hotel, we always work to provide the best service to all our guest.
We hope to see you back soon.

Best regards
Ernesto García

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2016 från mobil enhet

Prisvärt hotell med alla bekvämligheter man behöver. Rent och fräscht, smakfullt inrett och mycket trevlig personal. Vi åt bara frukost och den va fräsch och helt OK. Cyklar fanns att hyra i byggnaden, taxi hjälpte personalen oss med och hyrbil beställdes via receptionen. Bilen blev körd till hotelett så vi behövde inte ens hämta den. Cykelavstånd in till stan, bara 5 km, samt till närliggande trevliga stränder. Klart värd sina 4 stjärnor.

Bodde här: september 2016, reste med familjen
Tack Rebecca B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
UR_Hotels, Jefe de Recepción på Hotel UR Portofino, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2016

Dear Rebecca B
Tack så mycket för att ta några minuter att dela erfarenheter om din vistelse på UR Portofino!
Det är ett nöje att veta att fullt haft sin vistelse, för oss är det helt klart det bästa av utmärkelserna.
Vi uppskattar dina vänliga ord om vår personal och vi är glada att du gillade anläggningarna bland annat nämns. Tack så mycket för att rekommendera.

Vi väntar på en nästa gång !!
Bästa hälsningar,
Candida Mayóz

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen