Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men stressad service”

Wine Industry Wine Bar
Boka med
Wine Industry Wine Bar har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 19 av 2 586 Restauranger i Palma de Mallorca
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 17 US$
Kök: Bar, Vinbar
Bra för: Barhäng
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Maten smakade bra och var vällagad. Stort utbud av vin på glas. Servicen var rätt oengagerad. Hade väntat mig mer efter att ha läst recensioner på Trip Advisor.

Datum för besöket: mars 2018
Tack stefans813
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
IvanyLara, Propietario på Wine Industry Wine Bar, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018
Google-översättning

Dear Stefan S.

Good to hear that you enjoyed our wine selection and food.

We are sorry to hear that our service was not to your liking. As you were no doubt aware on the night, we were exceptionally busy and had a lot more work than we had anticipated. Ordinarily we have more time to spend with our clients.

We hope that this doesn't put you off and that you can give us another chance in the future.

All the best.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (256)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 256 omdömen

Omdömet skrevs 15 december 2017 från mobil enhet

Besökte denna lilla mysiga vinbar vid vårt besök i Palma fantastisk trevlig personal som på ett personligt sätt månar om sina gäster vi åt en plate med fantastiska tapas och provade på värdens inrådan tre olika underbart smakfulla viner till.
Mycket på tallriken, igen torde bli besviken, och verkligen prisvärt. Rekommenderar starkt ett besök på denna wine bar.

Datum för besöket: december 2017
Tack ellorj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
croftyla, Owner på Wine Industry Wine Bar, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2017
Google-översättning

Dear ellorj,

Thanks so much for your wonderful review.

We are very happy to hear you enjoyed your visit to our wine bar and in particular, the tapas and wine you chose. We want all of our clients to feel welcome, comfortable and at ease in the bar so we are glad you feel we have achieved this.

Please do take the time to visit us again if you get the opportunity.

With our very best wishes.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2017 från mobil enhet

Gick på rekommendationer från Tripadvisor men förväntade mig mer. Få vin på glas från Mallorca, tapas goda men inte så smakrika som förväntat

Datum för besöket: november 2017
2  Tack Khillgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
croftyla, Owner på Wine Industry Wine Bar, svarade på det här omdömetSvarade 13 november 2017
Google-översättning

Dear Khillgren,

Thank you for taking the time to review us though we are sorry to hear your visit to our bar didn't live up to expectation. We would encourage people to visit places with an open mind as although we do have many good reviews on Trip Advisor we do not have a large quantity of reviews in relation to other places.

Unfortunately we cannot comment on your experience specifically as we are unsure what you ordered on the night of your visit. We do welcome any constructive criticism at the time of your visit so that we can address any issues promptly.

We do hope your first visit to our bar hasn't detered you from visiting us again.

With our very best wishes.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2017 från mobil enhet

Mysigt enkelt ställe med trevlig personal som berättade om vinerna, och jättegoda tapas som kändes hemlagade och genuina. Man kan även köpa med sig vin och oljor hem. En riktigt mysig kväll.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Gurkish
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
IvanyLara, Owner på Wine Industry Wine Bar, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2017
Google-översättning

Dear Gurkish.

Many thanks for your high score and your lovely review.

We are genuinely pleased to know that you enjoyed your evening at Wine Industry.
We are always happy to explain our wines to the clients. Our wine list is quite big and sometimes one can get lost. And as you say, all our tapas are home made, so you can taste the difference.

Please come by if you are ever in Palma again.
All the best.

Ivan.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2017

Gillar du småskaliga restauranger med engagerad personal så skall du gå hit. Letar du efter fine dining så välj något annat. Vi lät personalen fixa till lite blandade tapas och provade till detta tre sorters mallorkinskt vin på glas. Ingen tillkrånglad mat utan tapas så som tapas var tänkt från början - små enkla rätter väl tillagade. Vinlistan är omfattande och personalen är vinkunnig och kan guida i listan om du vill. Enkel, liten restaurang som snabbt blev fullsatt.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Golfkompis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
croftyla, Owner på Wine Industry Wine Bar, svarade på det här omdömetSvarade 28 september 2017
Google-översättning

Dear Golfkompis,

Thanks so much for taking the time to write an honest review of your experience at Wine Industry. We really appreciate your feedback.

Your comment that we are a small wine bar with a dedicated team is very accurate. We are not a place to come and expect fine dining, as you correctly mention. We are a small team so we all pitch in to make the business work.

As far as the food is concerned, we are more interested in offering simple, authentic tapas and sharing platters using products that are locally sourced. Sometimes we search for products further afield if we have been travelling. We also get our fruit and vegetables from the local market so everything is as fresh as it can be.

Our wine menu is changed on a regular basis so that we keep things interesting, especially for returning and regular clients.

Please do come and visit us again if you get the opportunity.

With our very best wishes.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Wine Industry Wine Bar tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Wine Industry Wine Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt