Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig miljö”
Omdöme om Sandro Restaurante

Sandro Restaurante
Boka med
Sandro Restaurante har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 51 av 2 550 Restauranger i Palma de Mallorca
Certificate of Excellence
Prisklass: 23 US$ - 40 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 11 april 2017 från mobil enhet

Vi åt en tvårätters med vin till. Det var fantastisk service och en jättefin lokal. Kändes dyrare än vad det var. Maten var italiensk och mycket god. Till förrätt tog jag en charkuteritallrik och till varmrätt en risotto. Allt smakade mycket bra. Rekommenderas.

1  Tack fiddelinus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandro P, Propietario på Sandro Restaurante, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you very much for your recommendation on TripAdvisor, your opinion is very important for us and for all people looking for a great Italian restaurant in Palma. We take customer review seriously, so we learn what we do best and in what we have to improve in order to make them satisfied 100%. Has been a pleasure welcome you two times in Sandro´s, we hope to see you soon again.

Regards,
Sandro and Staff.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (964)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 964 omdömen

Omdömet skrevs 19 mars 2017 från mobil enhet

Mycket väl bemötta, god mat o en fantastisk upplevelse!! Kommer gärna tillbaka nästa gång vi är i Palma

1  Tack Catharina D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandro P, Propietario på Sandro Restaurante, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,
thank you very much to recommend us on TripAdvisor, your opinion is very important for us. We work hard every day to ensure the best dishes and service to every one. Our customers are people who love dainty food with a chic ambiance, that is what makes the difference at Sandro's, every one is part of the same special atmosphere. We hope to see you back soon.

Regards,
Sandro and Staff.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2017

Jag och min dotter besökte restaurangen en regnig kväll i januari under högtiden San Sebastian, möjligtvis därför det kändes något avslaget ifrån personal och antal gäster då detta var dagen efter den stora festen.
Vi togs emot av ägaren som tog i hand och hälsade oss välkomna men vi hade svårt att uppfatta värmen i hans person eller handslag. Vi har rest en del i Italien och vet hur varma välkomnande kan vara utan att det blir pretantiöst och tyvärr så levde inte Sandro upp till detta.
Maten var medioker och på min fråga vad som kunde rekommenderas på menyn tog vi det som förslogs. Jag åt själv en ravioli fylld med bla pilgrimsmusslor i tomatsås och blandade skaldjur. Det som kom in var utan finess där skaldjur tyvärr hade kokt alldeles för länge och sedan länge hoppat ur sina skal. Mitt sällskap åt en vegetarisk ravioli som hon tyckte var helt OK
Prisnivå lite för hög för det som kom på tallriken, och det stör mig att man på denna restaurang, vilket tyvärr även är på flertal andra restauranger, tar 1,5 € pp för lite bröd utan att man efterfrågar detta.
Det finns många trevliga restauranger i Palma, detta var tyvärr inte en av de bättre vi ätit på

    • Standard
    • Service
    • Mat
3  Tack StefanC630
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandro P, Propietario på Sandro Restaurante, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you very much for your recommendation on TripAdvisor, your opinion is very important for us and for all people looking for a great Italian restaurant in Palma. We take customer review seriously, so we learn what we do best and in what we have to improve in order to make them satisfied 100%. Has been a pleasure welcome you two times in Sandro´s, we hope to see you soon again.

Regards,
Sandro and Staff.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2016 från mobil enhet

Fin liten restaurang med mycket smakfull och hemtrevlig inredning. Mycket trevlig personal, blev lite stressade dock när det var fullsatt. Var inte så hungriga så vi åt en pizza respektive en risotto med sparris. Båda rätterna var till belåtenhet. Nästa gång blir det en tre rätters.

Tack carolinewahlstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandro P, Propietario på Sandro Restaurante, svarade på det här omdömetSvarade 11 mars 2018
Google-översättning

Dear Guest,
thank you very much to recommend us on TripAdvisor, your opinion is very important for us an for all travelers looking for a cosy and small restaurant. We make the difference through all typical Italian restaurants in Palma, our goal is guarantee every day the best fresh food to our customers, surrounded by a elegance ambient.
We hope to see you soon at Sandro's.

Regards,
Sandro and Staff.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2016 från mobil enhet

Vi blev rekommenderade en italiensk restaurang lite utanför turiststråken, Sandro. När vi kom dit så blev väl mottagna av personalen och ägarn.
Maten och vinerna var väldigt bra!! Deras tryffel pasta Var helt underbar!
Som efterrätt tog vi alla deras tiramisu, det var den bästa som vi någonsin ätit!
Gillar ni italienskt och är i Palma, missa inte då Sandro!

1  Tack Catcherman22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sandro Restaurante tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Sandro Restaurante? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt