Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa Italienska restaurangen i Palma!”
Omdöme om Sandro Restaurante

Sandro Restaurante
Boka med
Sandro Restaurante har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 64 av 2 584 Restauranger i Palma de Mallorca
Certificate of Excellence
Prisklass: 23 US$ - 40 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 10 oktober 2016 från mobil enhet

Vi blev rekommenderade en italiensk restaurang lite utanför turiststråken, Sandro. När vi kom dit så blev väl mottagna av personalen och ägarn.
Maten och vinerna var väldigt bra!! Deras tryffel pasta Var helt underbar!
Som efterrätt tog vi alla deras tiramisu, det var den bästa som vi någonsin ätit!
Gillar ni italienskt och är i Palma, missa inte då Sandro!

Datum för besöket: oktober 2016
1  Tack Catcherman22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (973)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 975 omdömen

Omdömet skrevs 2 oktober 2016 från mobil enhet

Det här är en restaurang med höga ambitioner, varm service och rimliga priser. Jag valde en tryffelpasta som var gudomlig. Ligger lite avsides det stora restaurangutbudet i Santa Catalina, men missa inte den här pärlan.

Datum för besöket: oktober 2016
2  Tack FyraCitrohner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2016 från mobil enhet

Gick dit med höga förväntningar då betygen på nätet visar toppbetyg. Jag fick en förrätt som var fantastisk en av de bättre...
Varmrätten saltimbocca var tyvärr inte enligt förväntningarna.
Servicen ngt att det bättre vi mött i Palma.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Håkan L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2016 från mobil enhet

Provade på deras pizza och blev riktigt nöjd.
Värt ett besök om ni är sugna på italiensk mat.
Mysigt och trevligt.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack gonzas9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandro P, Propietario på Sandro Restaurante, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,
thank you very much to recommend us on TripAdvisor, reading your experience is very important for us, it gives the strength for give every day our best. See you on your next visit.
Regards
Sandro and Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2016 från mobil enhet

Middag när den är som bäst. Smakrikt, gott och vällagat. Vi hade inte bokat bord men fick plats iaf. Väldigt gott, en utav dom bästa.

Datum för besöket: augusti 2016
1  Tack Tiinen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sandro Restaurante tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Sandro Restaurante? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt