Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 00:00 - 23:59
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Playa de Palma, El Arenal på
från 36,25 US$
Mer information
från 102,70 US$
Mer information
från 769,65 US$
Mer information
från 102,70 US$
Mer information
Omdömen (2 068)
Filtrera omdömen
2 068 resultat
Medlemsbetyg
627
721
417
175
128
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
627
721
417
175
128
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2429 av 2 068 omdömen
Omdömet skrevs 13 juni 2017 från mobil enhet

En väldigt fin och bred sandstrand. Långgrund och klart vatten. Fanns solstolar att hyra om man ville för 16 euro för två personer. Fin strandpromenad. Städat och rent överallt. Många supermarket och restauranger nere vid strandpromenaden. Fint att gå promenad där vid solnedgången.

Otroligt mycket tyskar Playa de Palma, men det är ju känd sedan tidigare. Många ungdomar som var fulla och förde mycket oväsen på stranden.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Therese L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2016

Hela denna del sydost om Palma har en fantastisk bred sandstrand, lagom grunt inte bråddjupt, gäller både Arenal, Playa de Palma och delar av Can Pastilla. En sandstrand väl i klass med Alcudia. i jämte går en strandpromenad som är flera kilometer lång, bred och behaglig att promenera på.

Datum för upplevelsen: augusti 2016
1  Tack 418johnnyd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2016

ingenstans wc eller område där du kan ändra kläder ,dålig organisation av en sådan strand, människor raving och ingenstans en polis eller någon att lugna ner dem eller en varning

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack Danijela N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2016 från mobil enhet

En mycket välskött strand som städas och plogas varje natt. Närmare två kilometer lång med härlig finkornig sand som även gäller för havsbotten. Lite dyra solstolar. Bar/Restauranger var 200:e meter förutom alla restauranger som kantar gågatan alldeles bredvid. Badvakter finns i tornen. Relativt långgrunt men ojämna nivåer så se upp om ni har små barn med i vattnet.
Stora ytor för beach-idrott. Möjlighet att hyra båtar och mycket annat för vatten-skoj. Lite jobbiga strand-säljare men vilken strand har inte det?

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack LeifTyreso
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2016

Stranden är väldigt fin och ren, dock lite dyra solstolar. Människor som säljer melon/kokos/annanas är väldigt jobbiga.. En kvinna skar upp en bit melon och la vid munnen så man skulle smaka och ville sedan ha betald för det..

Datum för upplevelsen: juli 2016
1  Tack JulianaP3459
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen