Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Canela

Canela
Boka bord
Rankad som nr 80 av 2 460 Restauranger i Palma de Mallorca
Prisklass: 36 US$ - 71 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Åt ännu en magisk middag på Canela. Fantastisk mat o service o otroliga uppläggningar. Här äter man med både ögon o mun. Mkt svenskar dock, trots att det inte är svensk ägt.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Sara O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (499)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

4246 av 499 omdömen

Omdömet skrevs 2 maj 2017 från mobil enhet

Andra besöket på Canela och full pott igen! Trevligt bemötande, fantastiska rätter och god service! Vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: april 2017
1  Tack Ermesthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2017

Precis allting var bra, maten, servicen, vinet, stämningen!!
Vi var ett sällskap på 10 personer som åt en avsmakningsmeny som var så fantastisk! Inte en enda rätt var dålig, och det var en kulinarisk upplevelse som är i michelinklass. Personligen ansåg jag att smakerna var mer asian fusion än spanska, men det är inget dåligt. Underbart ställe, litet och intimt. GÅ HIT
Är det dyrt-ja. Är det värt det-definitivt.

Datum för besöket: april 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jordenanroparteo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2017

Blev tipsad om stället.
Chansade att åka dit utan att boka.
Vi hade tur och fick de bästa platserna ut mot gatan.
Underbar trevlig personal som hälsade oss välkomna.
gick igenom menyn.
vi var ett par som blev tipsade om att beställa 4 till 5 rätter.
Och vilka rätter.
allt från vårrullar, dumplins till lamm.
Utan tvekan en av de bästa restauranger jag besökt.

Datum för besöket: mars 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jonas n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2017 från mobil enhet

Fantastisk service o fantastisk mat.
Omtanke om minsta detalj.
Rekommenderas för den som vill uppleva något extra.

Datum för besöket: mars 2017
Tack 1Triss4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Canela tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Canela? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt