Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suveränt”
Omdöme om Gaudeix

Gaudeix
Rankad som nr 169 av 2 588 Restauranger i Palma de Mallorca
Certificate of Excellence
Kök: Spanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Vi gick dit på rekommendation. Vi bokade samma dag och fick sista platsen. Otroligt trevlig miljö och fantastisk mat som rekommenderades av den väldigt trevliga personalen.
Kommer definitivt gå hit igen

Datum för besöket: mars 2018
Tack 775g_ranh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (667)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 667 omdömen

Omdömet skrevs 24 september 2017

Restaurangen ligger fint vid en liten gågata i gamla stan där vi satt på den lilla uteserveringen med endast fyra bord. Lustigt nog var samtliga sällskap där svenskar, vilket kändes sådär. Men det är väl "TripAdvisor-effekten" plus att Palma ju är en svenskstad. Vi lät servitören mixa ihop lämplig mängd tapas och det blev lyckat. Maten var jättebra men personalen upplevdes stressad vilket lite grann smittade av på vår upplevelse. Två fasta sittningar gör också att det känns lite stressigt även om vi inte hade några problem med att äta på våra två timmar.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Golfkompis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2017 från mobil enhet

Tapasen var väldigt god, inget o klaga på över hur maten smakade... MEN:
De har 2 sittningar, kl 20 eller 22, vilket betyder att alla ska sitta ner o beställa samtidigt. På detta (en lördag) har det bara 2 servitörer som springer mellan borden. Från stund ett påverkas man av deras stress.
Förutom det så hade det inga riktiga menyer utan vi fick läsa från deras skyltar som stod uppställda utanför restaurangen, där det står vad rätterna heter. Allt går bra och kommer in på löpande band (bokstavligen talat). Men sista rätten vi får in innehåller jordnötter (hela, annars hade vi inte sett och kanske inte märkt förrän de varit försent!) vilket jag är väldigt allergisk mot! Vi säger till om detta men servitören blir sur på mig (?) och tycker det är mitt fel för att jag inte sa till innan att jag inte kunde äta det. Jag förklarar att vi är många som inte tål det och att man borde skriva ut det på menyn (i det hör fallet: pork in bread with peanuts) men han säger då bara argt till mig att de inte kan skriva ut varenda liten ingrediens på menyn! (De flesta andra resturanger gör för övrigt detta?)
Det hela var över på 45 min, då vi satt oss, beställt, fått o ätit vår mat och blivit utskällda. En otroligt stressig middag med ett sanslöst dåligt bemötande.. jag hade tur nog som inte hamnade på sjukhus efter denna kväll.

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack carolinemoerth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 från mobil enhet

Vilken pärla!! Vi hade tur att få ett bord ute för lunch. Beställde 4 tapas att dela på, alla fantastiskt goda. Väldigt bra läge, prisvärt och bra service. Tyvärr han vi bara hit en gång:)

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Ardeme
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017

Gaudeix leverera igen! Helnöjd för ett år sedan och förväntningarna var höga!
Lät personalen bestämma vad vi skulle äta, precis som förra året. Vi blev inte besvikna!!
Samma höga klass på mat och service. Härlig stämning och atmosfär. Måste vara en av Palmas bästa tapas/pinchos ställen!!!!

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Folke01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gaudeix tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Gaudeix? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt