Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
144 US$
Se erbjudande
Expedia.com
144 US$
Se erbjudande
Agoda.com
137 US$
Se erbjudande
Priceline151 US$
Booking.com143 US$
travelup.com159 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (938)
Filtrera omdömen
938 resultat
Medlemsbetyg
524
253
87
32
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
524
253
87
32
42
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 938 omdömen
Omdömet skrevs 19 augusti 2019 från mobil enhet

Ett riktigt bra hotell, deras pool områden är fina och många solbäddar. Var aldrig fullt under veckan vi var här. Saltvatten i poolen.

Trevlig och hjälpsam personal. Rummen stora och fina.
Kan varmt rekommenderas

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 372j_rgenj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Coastal23487222524, Public Relations Manager på GPRO Valparaiso Palace & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for leaving your feedback after staying at our GPRO Valparaiso Palace & SPA.
We are delighted to hear that you enjoyed your stay and especially our pools, the rooms and friendly staff.

We would like to say thank you for leaving your feedback on TripAdvisor with a 10% discount for your next booking through our website with the Promotion Code COMEBACK10.

It was a pleasure to have you as our guests and we certainly look forward to welcoming you back soon.
Until then the Valparaiso Team wishes you all the best.

Kind Regards,

N.Eschke, GEX Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2019 från mobil enhet

Ett fantastiskt hotell. Fräscht och stilfullt med välkomnande service! En liten bit från Palma city som tar ca 1 timme att strosa men med en taxi runt 10 min. Men magiskt att efter en heldag i Palma få unna sig ett par timmar i hotellets spa. Flera sorters sauna, bubbelpool, inomhuspool och mängder av behandlingar. Ett ställe att återvända till!

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Johan I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Natascha E, Director de Relaciones con Clientes på GPRO Valparaiso Palace & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 22 februari 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for leaving your feedback after staying at our GPRO Valparaiso Palace & SPA. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and had a wonderful time in Palma.

It was a pleasure to have you as our guests and we certainly look forward to welcoming you back and ensuring your expectations are exceeded once more.

Warm regards from the GPRO Valparaiso Team and N.Eschke (GEX Manager)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2018

Stort välskött hotell med utmärkt läge nära småbåtshamnen och Palmas centrum. Fint polområde och trevlig personal. Bäst är dock den magnifika utsikten över hamnen och staden från de översta våningarna

Datum för vistelsen: april 2018
Tack unogronkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Natascha E, Director de Relaciones con Clientes på GPRO Valparaiso Palace & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 26 oktober 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for leaving your feedback after staying at our GPRO Valparaiso Palace & SPA. We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and had a wonderful time in Palma.

It was a pleasure to have you as our guests and we certainly look forward to welcoming you back and ensuring your expectations are exceeded once more.

Best regards,

Your Vaparaiso Team and N.Eschke (GEX Manager)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2018 från mobil enhet

Hade en fantastisk vistelse på detta lyxiga och romantiska hotel. Rummen var ok. Rymliga med skön dubbelsäng, det sedvanliga skrivbordet, en herrbetjänt, två stolar och ett bord, rymlig balkong med två stolar och bord. Bra garderob med säkerhetsbox. Stor toalett med två duschar och ett badkar, hand- och duschhanddukar, tofflor och morgonrock. Toaletten var svårspolad och det var knepigt att få ner toalettpappret. Små flaskor med schampoo, balsam och bodylotion, vanitykit, kam, tandborste, hårtork och duschmössa fanns. TV. Fin utsikt över poolområde, katedralen i Palma och Palmabukten med alla sina båtar och turistfärjor. Två små butiker i närheten med möjlighet att handla vatten och dylikt. Det finns också ett köpcenter i närheten med flera affärer varav många säljer gympaskor. Taxi tar ca 10 min och kostar mellan 8-12 euro. Går även att åka buss som stannar ca 2 min gångväg från hotellet. Provade Dick inte detta. Poolområdet var mycket fint och lugnt. Lyxigt. Två stora ovala pooler på olika etager (poolområden). Badhanddukar finns på plats och lånas ut gratis. Små portabla knappar finns för att tillkalla servitris. Parasoll och soltak finns. Bra duschar. Vattnet i poolen är salt. Badvakt finns. In- och utcheckning gick bra och var trevligt. Vänlig personal. Frukostbuffén kan verkligen rekommenderas. Oslagbart den bästa jag ätit med någonting för alla. Frukt, färskpressad juice, yoghurt, pålägg, korvar, ägg i alla dess former, bakelse osv. Middagen och lunchen på hotellet var god. Fantastisk vistelse som lockar till återbesök.

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack JonnaBarbra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Natascha E, Director de Relaciones con Clientes på GPRO Valparaiso Palace & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2018
Google-översättning

Dear Guest,

thank you very much for your kind words.

We are very delighted to read that you had a pleasant stay at our hotel and we are looking forward to welcome you back very soon.

Please do not hesitate to let us know if we can do anything to make your next stay even more enjoyable.

Best regards,

Your Valparaiso Team and N.Eschke (GEX Manager)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2017 från mobil enhet

Ett fint hotell med underbar utsikt över palmabukten o Palma. Såg katedralen, lyxkryssare och in och utflygning från Palma AirPort. Glöm inte att ta med din kikare. . Det är dessvärre långt att gå till o från stranden, enorma höjdskillnader gör att taxi ör det som gäller. Trevlig personal o bra service. Nästa gång väljer vi att bo närmare Palma eller i Illietes, som är ett underbart ställe.

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Per B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Natascha E, Director de Relaciones con Clientes på GPRO Valparaiso Palace & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2017
Google-översättning

Dear Guest,

thank you very much for taking the time to write a review and sharing your feedback.
We are happy to read your compliments of the warm hospitality extended by our team and that we could exceed your expectations with our facilities and views.
We will be more than happy to welcome you very soon again. Warm greetings, N.Eschke and the Valparaíso Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen