Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 013)
Filtrera omdömen
1 013 resultat
Medlemsbetyg
722
198
58
23
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
722
198
58
23
12
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 013 omdömen
Omdömet skrevs 28 september 2017

Son Vida är ett 5 stjärnigt hotell som levererar på en 4 stjärnig nivå. Hotellet är stort och blir därför lite för opersonligt. Frukosten är bra men det känns som man är på konferens. Poolen och poolområdet är dock helt ok

  • Bodde här: september 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 1978Stefan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017

Stor lyxig resort med stort poolområde tennis och 3 golfbanor.
Bra service & mat. Underbart sköna sängar, kuddar och täcken.
Dock ingenting om man vill upptäcka Palma - för långt bort.
Kanske lite för stor resort för att kännas mysig och baren stängde kanske lite tidigt, men utsikten var i alla fall fantastisk!

  • Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Claes L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2017 från mobil enhet

Hotellet är byggt som ett gammalt slott, kanske inte så historisk byggnad, förutom att många kända personer har bott på hotellet men grunden har mer historia. Hotellet är mycket trevligt och personalen gör allt för att du skall trivas. Omgivningarna är mycket vackra och utsikten över Palma och
havet bedårande.

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Tack kpkVasteras
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016

detta hotell måste bara upplevas, underbar utsikt över Palma fantastiskt rum rent och fräscht överallt.
Personalen på hotellet var otroligt hjälpsamma och gjorde att man kände sig välkommen.
Åker man till Palma ska man bara bo här. thats it.
alla faciliteter höll högsta klass, we will be back soon:)

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack 392mariea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ODCGM, General Manager på Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2016
Google-översättning

Dear Marie A,

thank you for taking the time to share your feedback on TripAdvisor following your stay with us.

We very much appreciate your encouragement, particularly the fact that you found all our staff incredibly helpful. They really are what makes the hotel tick and they will be delighted about your comments.

I hope to be able to welcome you back on your next visit to Mallorca here at the Castillo Hotel Son Vida.

Kind regards,

Oscar del Campo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2016

Hotellets läge med utsikt från den stora terrassen över Palma med katedralen i fonden och inom kort taxitur till centrum är perfekt för gäst som både vill ha utnyttja tre golfbanor m m och idka stadsliv.

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Hotellgranskare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ODCGM, General Manager på Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2016
Google-översättning

Dear Hotellgranskare,

thank you for taking the time to share your great feedback following your stay at the Castillo Hotel Son Vida.

We look forward to welcoming you again in the near future.

Kind regards,

Oscar del Campo
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen