Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 160)
Filtrera omdömen
1 160 resultat
Medlemsbetyg
514
490
112
30
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
514
490
112
30
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 160 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Mycket bra frukost. Rymligt, välstädat och tyst rum. Sköna sängar. Bra service i receptionen. Rooftop bar bra service och härlig utsikt över hela Palma med hamninloppet. Centralt och bra läge på hotellet.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Elisabet J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H Almudaina P, Director de Relaciones con Clientes på Almudaina Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2018
Google-översättning

Dear Customer

Thank you very much for writing your review on tripadvisor. We are glad to know you have enjoyed your stay with us. For your next visit to Palma we recommend you to make your reservation through the official website of the hotel. There you will find the best price guaranteed
We hope you had a nice flight back home

Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2018

Fina rum, riktigt bra frukost med gott kaffe. Takterass med fantastisk utsikt över staden. Inte så bra på drinkar, men god öl och gott vin. Utmärkt centralt läge med gångavstånd till sevärdheter och shopping. Trevlig personal.

Tips för att välja rum: Vissa rum har balkong, fråga efter det
  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack karolina2016sem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H Almudaina P, Director de Relaciones con Clientes på Almudaina Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018

Kära kund
Tack så mycket för din kommentar och för att besöka oss
hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2017

Ett mycket trevligt hotell med nära till allt i suveräna Palma!
Denna resa var en 10-års present till vårt äldsta barnbarn så vi var en blandad skara mellan 10-55 år.
Bodde i ett lite större rum då vi var 4 personer och det enda negativa var väl att det saknades både bra fönster och balkong! Dock ska ju inte resan tillbringas på hotellet så det var ingen big deal =)
Rent och fräscht och bra frukost!
Hade även ett par timmars mys på deras lilla takterass i solen och den utsikten var suverän!

  • Bodde här: oktober 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack annabell642016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H Almudaina P, Director de Relaciones con Clientes på Almudaina Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 23 december 2017

Kära kund
tack så mycket för din kommentar på tripadvisor
hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2017 från mobil enhet

Centralt beläget hotell med fräscha rum och helt fantastisk frukost. Ingen trafik som störde på natten. Tyvärr var takterrassen stängd för renovering när vi var här. Rekommenderas varmt! Personalen var jättetrevlig.

Bodde här: november 2017, reste med vänner
Tack Mammaduvan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H Almudaina P, Director de Relaciones con Clientes på Almudaina Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2017

Tack så mycket för din kommentar och vi tar tillfället i akt för att påminna våra kunder om att skybrädet öppnas den 1 december.
hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2017 från mobil enhet

Snygga, fräscha rum med sköna sängar bäddade i vita sängkläder. Underbar skybar med mat och dryck till bra priser. Bra frukost och trevlig personal. Varit där 3 ggr de senaste åren. Ligger nära allt butiker barer restauranger.

Bodde här: oktober 2017, reste med vänner
Tack Matrosen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
H Almudaina P, Director de Relaciones con Clientes på Almudaina Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2017

Kära kund
Tack så mycket för din kommentar.
hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen