Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
70 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-04
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
70 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-05
Boka nu, betala på plats
Priceline
66 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-04
travelup.com
Hotels.com70 US$
Travelocity70 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 246)
Filtrera omdömen
2 246 resultat
Medlemsbetyg
823
870
327
126
100
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
823
870
327
126
100
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 2 246 omdömen
Omdömet skrevs 4 juli 2018 från mobil enhet

Vi har bott 5 nätter på detta hotell och är väldigt nöjda, finaste utsikten, sköna sängar och fin frukostbuffé. Buss nr 3 nedanför hotellet tog oss både till stranden och till Palma i vardera riktning. Mycket vänlig och tillmötesgående personal också. Återvänder gärna.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack pwm1212
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
xisco_barea, Director General på Catalonia Majorica Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2018

Kära gäst, tack så mycket för ditt besök och tack så mycket för dina kommentarer, vilket hjälper oss att förbättra våra kvalitets- och servicenivåer varje dag. Det är ett nöje att veta att din erfarenhet på vårt hotell har varit en framgång och vi hoppas att vi ses igen på vårt hotell vid ditt nästa besök i Palma de Mallorca.
Med vänliga hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018

Fräscht hotell, lite nedgånget här och var, läckte inomhus genom taket. Fantastisk utsikt över staden och framförallt hamnen. Missa inte soluppgången! Frukosten var ok. Vi åt middag två gånger på hotellet som var bra och prisvärd. Gymmet var inte mycket att hurra över -gamla grejer med oklar funktion. Fin inomhuspool i varma lokaler. Receptionspersonalen var trevlig och hjälpsam, om än långsam. Lugna och hyfsat tysta kvarter med gångavstånd till stor galleria och även till stan.

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack lindatG5284YB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
xisco_barea, Director General på Catalonia Majorica Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2018

Kära Linda, tack så mycket för ditt besök och tack så mycket för dina kommentarer, vilket hjälper oss att förbättra våra kvalitets- och servicenivåer varje dag. Det är ett nöje att veta att din erfarenhet på vårt hotell har varit en framgång och vi hoppas att vi ses igen på vårt hotell vid ditt nästa besök i Palma de Mallorca.
Med vänliga hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2018

Helt ok! Bra service och bra bemötande av receptionisterna. Bra frukost. Behov av uppfräschning och utbyte av möblemang exvis bar m.m bra läge med bussförbindelse in till centrum. Kan tänka mig att boka hotellet igen

Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ingis2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
xisco_barea, Director General på Catalonia Majorica Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2018

Kära gäst, tack för ditt trevliga betyg. Tillfredsställelsen hos våra gäster är mycket viktigt för oss. Jag delar gärna din stora kommentar med mitt team. Jag ser fram emot att välkomna dig igen snart.
Med vänliga hälsningar,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017 från mobil enhet

Ett fantastiskt hotell! Panoramautsikt från hotellets terass över Palma! Fina superiorrum! Fräscha! Bra personal! Solterass finns med pool! Du får låna handduk mot deposition. Treans buss in till Palma går utanför hotellet. Fem minuter till Porto Pi som är en galleria med flera butiker. 15 min in till Palma med buss. Även matinformation för gluten o laktosintoleranta i hotellets matsal!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack 90gitc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
xisco_barea, Director General på Catalonia Majorica Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2017

Kära Git, på vårt lags vägnar Jag vill tacka för era vänliga ord, som motiverar oss mycket! Jag hoppas att du hade en trevlig vistelse på Mallorca och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Catalonia Majorica Hotel.
Med vänliga hälsningar från Mallorca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Fräscha rum och trevlig balkong. Vi hade ett familjerum, tyvärr ingen havsutsikt men istället trevligt med eftermiddagssol.

Badrummet var rent och snyggt men ganska nedgånget, detsamma gäller gemensamma utrymmen i hotellet.

Vi åt inte frukost på hotellet men köpte lunch en dag som var riktigt bra.

Ligger lite utanför centrala Palma men det är billigt med taxi så det gör inte så mycket.

Bra och hjälpsam personal i receptionen!

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste med familjen
1  Tack MacLaren73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
xisco_barea, Director General på Catalonia Majorica Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2017
Google-översättning

Kjære gjest, takk for din fine anmeldelse. Tilfredsheten til våre gjester er svært viktig for oss. Jeg er glad for å dele din gode kommentar med teamet mitt. Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen snart.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen