Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 119)
Filtrera omdömen
2 119 resultat
Medlemsbetyg
1 209
574
196
90
50
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 209
574
196
90
50
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 119 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2018

Detta femstjärniga hotell har förvånande nog sin huvudentré på en tämligen sjabbig gata. Baksidan däremot vetter mot den fina strandpromenaden och marinan och där finns även en utgång som vi mestadels använde. Vänligt mottagande vid ankomsten men vi varken bjöds på eller uppmärksammades på de förfriskningar som tydligen stod till incheckande gästers förfogande. Familjerummet som vi hade bokat var jättestort med bra förvaringsmöjligheter och jättesköna sängar. Fint poolområde med sköna solsängar och tillgång till skugga. Handdukar tillhandahölls men det som saknades var någonstans att lägga dem då man lämnade poolområdet. Eftersom alla handukar lämnades kvar på solsängarna var det svårt att veta om en säng var ledig eller inte och personalen var inte heller jättesnabb med att ta bort dem. Gymmet var väldigt litet i förhållandet till intresset och den kyl som skulle innehålla vattenflaskor var oftast tom vilket var irriterande. Frukostutbudet var förhållandevis litet och motsvarande inte ett femstjärnigt hotell. Lång kö till omelettkocken. Det som däremot fanns i överflöd var kakor och olika sorters bakverk. Vid incheckningen fick vi ett engångserbjudande om 30 % på hotellets restaurang som vi utnyttjade på kvällen. Tyvärr inte särskilt imponerad då vi serverades en medioker översaltad fisk av en stel äldre kypare som skulle ha passat bättre som begravningsentreprenör. Den hamburgare som vi åt en annan kväll i terrassbaren var desto godare! När det gäller personalen i stort så saknades den där otvungna, hjärtliga framtoningen som brukar känneteckna de bästa hotellen. Bra, korrekt service behöver inte vara detsamma som stel, opersonlig och inövad. Sammanfattningsvis så kan man väl säga att läget på hotellet är jättebra, rummen stora och fina men enligt min bedömning så når det inte upp till femstjärnig klass.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Nilla1066
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Director de Relaciones con Clientes på Gran Melia Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2018
Google-översättning

Dear Nilla1066,

I would like to thank you for choosing Gran Meliá Victoria during your recent stay at the Pearl of the Balearic Islands and for taking the time to sharing this positive feedback with all the TripAdvisor.com users.

It is wonderful to know that you enjoyed the time spent at the property and that we could fully live up to your expectations with your guest room and the pool area. All the more we regret to learn about the missing welcome drink, as well as your experience in our restaurant IKATZA. Rest assured that I will forward your comments to the responsible departments, so corrective actions can be taken accordingly.

Thank you also for your honest opinion about the breakfast, which we have taken into account.

The whole team is looking forward to welcoming you back again - please be assured that we will take good care of you!

Best regards,

Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2018 från mobil enhet

Underbart hotell med fantastisk omgivningar och rum.
Servicen är enastående. Mycket fin, lugn och avkopplande pool. Frukosten är fantastisk. Terassbar med utsikt över Palma och hamnen. Vi stannade en vecka för andra gången på detta favorit hotell.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack p_ternstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Guest Relations Manager på Gran Melia Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2018
Google-översättning

Dear p_ternstrom,
Thank you very much indeed for choosing to stay with us and taking some of your valuable time to write a review afterwards.
We are thrilled to hear that you had an excellent stay at Gran Meliá Victoria. We always do our best to make your stay with us a memorable one, so it is delightful to read that the room facilities, the pool areas and the breakfast selection were of your liking and to your fullest satisfaction. Thank you also for mentioning the amazing views to the Palma Marina.
We are very much looking forward to welcoming you back again - hand on heart, hopefully in the not too distant future.
Kindest regards,
Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 april 2018 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera detta hotell. Fantastisk service, trevlig personal och underbar frukost som avnjöts på hotellets terass med utsikt över hamnen. Fick ett stort fint rum, fast ett det låg en våning ner var det fint. Stora sköna sängar. Glutenfrifrukost fixades utan några problem.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack annakL2810TR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Director de Relaciones con Clientes på Gran Melia Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2018
Google-översättning

Dear annaKL2810TR,
Thank you so much for your visit and for enjoying your experience that much, it is extremely motivating when we understand that the attention given to details paid off big time.
Thank you for highlighting our personnel attentive professionalism, stunning location and all the hotel’s facilities.
We are already expecting you to come back to Gran Meliá Victoria to keep enjoying your unique experience in pearl of the Balearic Islands...
Saludos cordiales,
Maria Ansalone
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2017

Vi valde hotell med omsorg då min man firade sin 50-årsdag vid ankomst till Palma. Vilken fullträff! Underbar service från första stund vi klev av taxin tills dess att vi åkte fyra dagar senare. Vi bjöds på tårta och cava då hotellet uppmärksammat högtidsdagen. Familjerummet vi valde hade stor terass med solstolar ut mot marinan, sköna sängar, välstädat och Clarinsprodukter i badrummet. Frukostbuffén var fräsch och inte överflödig. Den varma maten var riktigt bra med omeletter efter egen smak, hash browns, våfflor, pannkakor etc etc. Utsikten från frukostterassen och vårt rum som låg en våning upp var helt fantastisk. Soluppgången magisk. Poolområdet över förväntan med 25m bassäng, lediga solstolar och där man kunde inta en god lunch och sedan fortsätta sola och bada. Hit vill vi verkligen återvända, vi kännde oss välkomna och som hemma. Tipp topp service! Rekommenderar verkligen Meliá Victoria!

Datum för vistelsen: oktober 2017
3  Tack Miamaria68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
maria jose g, Guest Relations Manager på Gran Melia Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 9 november 2017
Google-översättning

Dear Miamaria68,

My name is María José Guerra and I am the Guest Experience Manager.

We are really flattered by your lovely review, thank you for taking your time to evaluate the Gran Meliá Victoria services.

It is delightful to learn that the service provided by our staff met and exceeded your expectations. It is pleasant to hear you mentioning that you guest room and its facilities was superb as well as highlighting our Clarins toiletries. Also was our true pleasure to celebrate your husband’s birthday among us. It is always our purpose to make our guests take great memories back home.

We would be more than happy to welcome you back again and share more wonderful moments with you.

Best regards,

María José Guerra
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017 från mobil enhet

Ett av de trevligaste hotell jag bott på.
Ett mycket prisvärt 5 star hotell. Snabb och smidig in och utcheckning och det var en fantastisk service vänlig personal på samtliga platser. Rummet var fantastiskt, mycket bra städat. Väldigt bra pool och område runt poolen, sköna solstolar bra pool restaurang / bar. En fantastik kvälls terass där goda drinkar kan köpas.
Kommer hit igen till detta trevliga hotell.
Stefan och Ulrika

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack 645stefani
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
maria jose g, Director de Relaciones con Clientes på Gran Melia Victoria, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2017
Google-översättning

Dear Stefan I,

My name is Maria José Guerra and I am the Guest Experience Manager.

First of all, we would like to thank you very much for staying at the Gran Meliá Victoria and writing such a positive review afterwards.

It is delightful to learn that all the service provided by our staff met and exceeded your expectations and that you enjoyed the wide selection of cocktails at the Dry Bar terrace. Thank you also for your kind words in reference to our Pool Area.

It would be fantastic having the opportunity to welcome you back to our hotel!

Kindest regards,

María José Guerra
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen