Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi från Sverige”
Omdöme om Mas39

Mas39
Rankad som nr 66 av 2 506 Restauranger i Palma de Mallorca
Prisklass: 11 US$ - 57 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 3 april 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig restaurang med utmärkt service. Maten var supergod och prisvärd. Ligger centralt placerad i närheten av hotell Palladium.

Tack Evis54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (104)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 105 omdömen

Omdömet skrevs 17 november 2017 från mobil enhet

Otroligt god pasta skaldjur och service i världsklass. Mycket prisvärt förrätt, två varmrätter, flaska vin kaffe o grappa 68 euro

Tack swedish182
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Supertrevlig servering! Mycket god mat, vi fick fantastisk ostbricka och doggybag med det vi inte orkade äta. Fina skaldjur!

Tack Maria k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Beniamino D, Proprietario på Mas39, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2017
Google-översättning

Thank you so much,you are very welcome

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2017

Vi var där 4 gånger och alla gånger fick vi mycket med god mat och personal var trevlig och tillmötesgående. Vi åt allt ifrån veganmat till Pizza och olika kötträtter.
Allt var mycket gott och ingen var hungrig när vi lämnade.
Om vi kommer tillbaka till Palma skall vi gå dit igen. Rekomenderas

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Reine A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Beniamino D, Propietario på Mas39, svarade på det här omdömetSvarade 27 september 2017
Google-översättning

Thank you very much Reine,have a super nice holiday bye bye

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2017 från mobil enhet

Trevlig restaurang. God mat och trevlig personal. Bra priser. Pizzorna smakar riktigt bra. Rekommenderar denna restaurang.

Tack Ann-Christine K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Beniamino D, Proprietario på Mas39, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2017
Google-översättning

Thank you so much Ann-Christine,thanks for your preference

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mas39 tittade också på

Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 
Palma de Mallorca, Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
 

Besökt Mas39? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt