Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 00:00 - 23:59
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra service.

Bra service och trevliga chaufförer som hittar ordentligt. Bra priser och flertal storlekar på ... läs mer

Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten

Omdömet skrevs 13 augusti 2020
Freann
,
Stockholm, Sverige
HK Taxi

Bra service. Trevliga chaufförer som kom i god tid till bokade tider. Bra också att man får sms med ... läs mer

Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten

Omdömet skrevs 17 oktober 2019
hakanS45SZ
,
Luleå, Sverige
Läs alla 1 631 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Mallorca
från 80,57 US$
Mer information
från 53,17 US$
Mer information
från 21,75 US$
Mer information
från 84,86 US$
Mer information
Omdömen (1 631)
Filtrera omdömen
1 631 resultat
Medlemsbetyg
1 438
140
24
14
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 438
140
24
14
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 1 631 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2017

Mycket smidigare än resebyråernas bussar och god service där taxi arrangören ringde och försäkrade sig om att vi var på plats .

Datum för upplevelsen: juni 2017
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack camilla496
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2017

Bestälde bil via webben, bra pris WTC men Jag upptagande hemsidan som krånglig, omständig. Förutom det, utmärkt service på alla vis

Datum för upplevelsen: maj 2017
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack Robert N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2017

Utmärkt service vid ankomst och avresa. Fick meddelande om mötespunkt i tid vid ankomst. Saknade information om att taxin var på väg inför avresa annars inget att klaga på.

Datum för upplevelsen: januari 2017
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack gunilla61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2016

Har bokat transport med Mallorca Taxi tidigare. då som nu kom bussen som beställt och det fungerade till stor belåtenhet!

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack christerb984
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2016

Beställde taxi från Palma till flygplatsen via webbplatsen. 10 min innan taxin ska komma ringer företaget och berättar på bra engelska att min taxi blir 5 minuter sen pga köer. När taxin kommer är föraren trevlig och ber om ursäkt för förseningen. Resan till flygplatsen går snabbt och smidigt.

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack Petter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen