Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga lhunt_309337 om Barceló Costa Vasca
-XperienceManager-, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2017
anneh678
Ruddington, Storbritannien
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet
Datum för vistelsen: september 2017
Fråga anneh678 om Barceló Costa Vasca
-XperienceManager-, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2017
751s_renn
Roskilde, Denmark
Omdömet skrevs 7 september 2017
Fråga 751s_renn om Barceló Costa Vasca
SteveA01
Chippenham, Storbritannien
Omdömet skrevs 7 september 2017
Fråga SteveA01 om Barceló Costa Vasca
Bcostavasca, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2017
452hanae
Egypten
Omdömet skrevs 4 september 2017
Fråga 452hanae om Barceló Costa Vasca
Bcostavasca, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2017