Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Yava1983
Stockholm, Sverige
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 sep. 2017från mobil enhet
Datum för vistelsen: september 2017
Resetyp: Reste i arbetet
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
-XperienceManager-, General ManagerBarceló Costa Vasca, svarade på det här omdömet
Svarade 11 sep. 2017
Dear Guest,

Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Barceló Costa Vasca; guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that.

We are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and that you found it to be comfortable at all times. On the other hand, we thank you for pointing out the kindness of our staff, their friendliness and helpfulness are our hotels’ main strength. Finally, we hope you enjoyed the nice walk from the hotel to the city center around La Concha Bay as well as the free shuttle service we offer to our guests from the hotel to the beach and city center.

We thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Best regard,

The Hotel Management
Barceló Costa Vasca


Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
3 478 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    3 480 kr
  • Agoda.com
    3 328 kr
  • Official Site
    3 260 kr
1.1 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Precis vid stranden
1 583 kr
  • NH Collection
    2 014 kr
  • travelup.com
    1 429 kr
  • Expedia.com
    1 987 kr
1.0 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
2 246 kr
2 170 kr
  • Expedia.com
    2 171 kr
  • Hotels.com
    2 167 kr
  • Trip.com
    2 167 kr
1.3 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
3 159 kr
2 901 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    2 903 kr
  • Official Site
    3 106 kr
  • Hotels.com
    2 897 kr
1.7 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
3 473 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    3 066 kr
  • Skyscanner.com
    2 521 kr
  • Hotels.com
    3 061 kr
2.6 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Pool
Solarium
2 124 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Expedia.com
    2 125 kr
  • Vio.com
    1 834 kr
  • Hotels.com
    2 121 kr
1.1 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
A1F730 Guest Room
2 055 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    2 056 kr
  • Agoda.com
    1 691 kr
  • Official Site
0.9 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Pool
Exterior view
3 676 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Booking.com
    3 673 kr
  • travelup.com
    2 509 kr
  • Expedia.com
    3 676 kr
1.6 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 894 kr
Helt återbetalningsbar
  • Priceline
    1 894 kr
  • Skyscanner.com
    1 895 kr
  • Vio.com
    1 888 kr
1.9 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 431 kr
1 320 kr
Helt återbetalningsbar
  • Agoda.com
    1 431 kr
  • Vio.com
    1 431 kr
  • eDreams
    1 320 kr
3.8 km från Barceló Costa Vasca
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i San Sebastián - Donostia
Omdömen (3 314)
Filtrera omdömen
3 314 resultat
Medlemsbetyg
1 469
1 188
404
171
82
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 469
1 188
404
171
82
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
671676 av 3 314 omdömen
Omdömet skrevs 10 september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
-XperienceManager-, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste som ett par
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
-XperienceManager-, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
-XperienceManager-, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Bcostavasca, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Bcostavasca, General Manager på Barceló Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 6 september 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen