Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 292)
Filtrera omdömen
2 292 resultat
Medlemsbetyg
901
924
310
111
46
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
901
924
310
111
46
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 292 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2016

Hotellet ligger hyggligt nära stranden men det är en bit att gå till gamla staden. Dock är det så vackert så det gjorde ingenting. Hotellet är av 3-stjärnig klass. Vi bokade två rum med "connecting-door". Det ena rummets utsikt var mot berget/en kulle. Ganska enkla rum. Upplevde dock servicen som mycket god. Om man inte behöver pool skulle jag definitivt rekommendera ett annan hotell i staden.

  • Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Mickelintott
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
-XperienceManager-, Director General på Barcelo Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

I would like to thank you the time you invested in sharing your feedback about our hotel with us and for letting us know how we could improve our service.

It is a pleasure to learn you enjoyed our high quality service and many likeable facilities such as the swimming pool area.

On the other hand, we regret you were disappointed by our rooms and in particular, by the location of the hotel. We try hard to fight againts our weaknesses putting a free shuttle service where all our guests can be taken wherever they need to go.

I leave you with the hope that you can give us another opportunity to provide you with the best of our services.

Kind regards,

Direction.
Barceló Costa Vasca.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2015

Ett fräscht hotell med allt man behöver. Bra badrum bland annat. Ligger upp för en backe cirka 20 minuters promenad från gamla stan. Frukosten kostar 17€ och jag kände att den inte riktigt var värd det. Gick ner för backen och till vänster efter kyrkan. Där fanns flera lokala alternativ som erbjöd kaffe och mackor. Hotellet känns mest inriktat till affärsresande men passar nog till de flesta. Restauranger och bar verkade inte så inbjudande men man håller nog mest till i gamla stan när man är här som turist. Dit når kommer man genom att gå nerför backen och följa den vackra stranden. Lagom promenad. Långsamt wi-fi i vårt rum om man nu är beroende av sådant.

  • Bodde här: september 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack NICBJO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bcostavasca, Deputy Manager på Barcelo Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2015
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for sharing your feedback on Tripadvisor from your recent stay with us. I am delighted to know that you enjoyed your stay with us and we take note of your observations about our food and beverage offer in order to keep improving our services.

We look forward to welcoming you back soon in Barceló Costa Vasca hotel.

Best regards
Romain Laquieze
Deputy manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2015

Mycket trevlig och behjälplig personal. God frukost där det fanns något för alla men inte ett överdåd, men något tråkig frukostrestaurang.
Rummet var stort, fräscht med sköna sängar. Badrumsdelen var fantastisk med bubbelbadkar mitt i rummet. 2 separat toaletter var ett plus.

Det tog 20-25 minuter att promenera till gamla stan från hotellet men en mycket vacker promenadväg genom parker och längs med stranden. Skönt med lite lugn & ro runt hotellet.

  • Bodde här: juni 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Mia E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Bcostavasca, Deputy Manager på Barcelo Costa Vasca, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2015
Google-översättning

Dear Mia,

Thank you very much for your nice review about your last stay in Barceló Costa Vasca hotel. We are happy to know that you enjoyed our suite, and all our hotel services.

We hope to have the opportunity to see you again in your next stay in San Sebastian. Next time do not hesitate to ask for me at your arrival in order to meet you and welcome you personally.

Best regards

Romain Laquieze
Deputy Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2014

Bra hotell som var prisvärt (April 2014).
Hotellet ligger lite utanför stan, men det gjorde ingenting då promenaden till stan går längst med den fantastiska stranden.
Rent, fräscht och "normal slitet" rum. Provade inte frukosten utan tog det i stadsdelen nedanför hotellet. Använde inte parkeringen utan stod på gatan. Var för kallt att pröva poolen så den kan jag heller inte säga något om.

  • Bodde här: april 2014, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JonBer76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2014

Ett bra hotell med ett mycket trevligt poolområde. Det fanns många solstolar och badvakt. Innan inträde i poolen fick man gå igenom en dusch - rent och trevligt. Hade dessutom en badvakt. Dyr men underbar frukost. Rummet hade en mycket härlig säng som var 200 cm bred. Stort + för balkongen. Bra parkering utanför hotellet. Det enda negativa var läget - man fick ta taxi in till stan när man skulle ut och äta på kvällen. Taxi kostade runt 7-8 euro enkel resa. Skall du vara på stranden går det att gå.

  • Bodde här: juni 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack MariaTherese37
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen