Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“nice hotel”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Barcelo Sevilla Renacimiento
Rankad som nummer 20 av 177 hotell i Sevilla
Certificate of Excellence
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs maj 7 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: best for family since suite is very big comfy and afordable
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack eyal1844
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 726)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

562566 av 2 727 omdömen

Omdömet skrevs mars 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack snowdrop5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack saratogad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 26 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: All rooms are great
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack hermajestyLondon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 30 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I am sure that all rooms are the same therefore good, but with different views.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack ZiggyPepper
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Sevillahotell
Casco Antiguo
Hotel Becquer
Hotel Becquer
Nr 10 av 177 i Sevilla
4 448 omdömen
Ayre Hotel Sevilla
Nr 31 av 177 i Sevilla
1 617 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
NH Collection Sevilla
Nr 19 av 177 i Sevilla
1 879 omdömen
Casco Antiguo
Gran Melia Colon
Gran Melia Colon
Nr 6 av 177 i Sevilla
2 426 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Barcelo Sevilla Renacimiento? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Barcelo Sevilla Renacimiento

Adress: Avda. Alvaro Alonso Barba, s/n | Isla de la Cartuja, 41092 Sevilla, Spanien
Telefonnummer:
Region: Spanien > Andalusien > Province of Seville > Sevilla
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av Affärshotell i Sevilla
Nr 9 av Miljöhotell i Sevilla
Nr 14 av Lyxhotell i Sevilla
Nr 16 av Familjehotell i Sevilla
Nr 25 av Romantiska hotell i Sevilla
Prisklass: 860 kr - 1 631 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Barcelo Sevilla Renacimiento 5*
Antal rum: 295
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Barcelo, TripOnline SA, Agoda, Expedia, Hotelopia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Barcelo Sevilla Renacimiento. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Barcelo Renacimiento Hotel Seville
Barcelo Hotel Seville
Barcelo Hotel Renacimiento

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt