Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 550)
Filtrera omdömen
1 550 resultat
Medlemsbetyg
910
493
111
26
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
910
493
111
26
10
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 550 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2017

Hotellet var fräscht och rent. Fin lobby/innergård med balkonger runt om. Gammal morisk stil. Badrummet var nytt med både dusch och badkar. Dock lite svårt att nå annat än till fots då alla gator i staden är smala och enkelriktade. Gamla stan är endast gågator.

Tips för att välja rum: Vi hade ett dubbelrum mot en sidogata. Det var lyhört, men inte outhärdligt. I övrigt var det rent och snyggt.
Bodde här: mars 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Linda M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes på Palacio de Santa Ines, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2017
Google-översättning

First of all, we would like to thank you for your comment following your recent Stay at the Hotel Palacio de Santa Inés. We are delighted to know that your stay with us was pleasant and enjoyable.
Regarding the access, the Hotel Palacio de Santa Inés is a XVI century building situated in the ALBAYCIN quarter, pedestrian area which is also one of the most famous barriers of Granada. The access with cars is restricted in order to preserve the atmoshpere of the place.
Thanks once again for your comments and for your evaluation
We hope to see you in a very short future
Best regards
Customer Department Service.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2016 från mobil enhet

Underbart hotell i Albaicin med trevlig och hjälpsam personal.
Utanför finns massor av trånga gränder med spännande miljöer, små barer och roliga affärer. Rekommenderar starkt en horchata på en liten krog som ligger tvärs över den lilla floden. Gångavstånd till allt: Alhambra, gamla staden med sin souk (arabisk marknad). Prova andalusisk husmanskost !

Bodde här: maj 2016, reste med vänner
1  Tack 2hGH1nBH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes på Palacio de Santa Ines, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Many thanks for your nice comment referring the Palacio de Santa Inés. We are glad to know that you spent such a lovely time in the hotel and neighborhood. We are actually situated in one of the most beautiful and historical area of Granada. Close to the main important monuments , restaurants, museums in town. Walking distance to everywhere.
We look forward to see you soon. We hope you to visit us again
Best regards
Customer Department Service

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2016

Hotellet ligger i gamla delen av staden "Al Baicin" i en väldigt gammal och charmerande byggnad, med gångavstånd till Alhampra. Personalen är otroligt hjälpsam, och trevlig och hotellet har en fantastisk fin trädgård. Rummen är dessutom utmärkta.

  • Bodde här: april 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack erik991
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes på Palacio de Santa Ines, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2016
Google-översättning

Dear Guest,

First of all, we would like to thank you for your comment following your recent Stay at the Hotel Palacio de Santa Inés. We are delighted to know that your stay with us was pleasant, that you enjoyed the location and that you appreciated the beauty of the patio and the building itself.
It was a real pleasure receiving you. We hope you´ll stay with us in your next trip to Granada
Best regards
Customer Department Service

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2016 från mobil enhet

Bra läge när man som vi ska besöka Alhambra. Ca 15 min promenad ifrån hotellet. Mycket bra engelska hos receptionisterna. Fint rum med skön säng och fint badrum. Maroccoinspirerad inredning.Tyst läge med gångavstånd till centrum.

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
1  Tack Stina F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Palacio S, Director de Relaciones con Clientes på Palacio de Santa Ines, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2016
Google-översättning

Dear Guest,
We would like to thank you for your comment following your recent Stay at the Hotel Palacio de Santa Inés. We are pleased to know that you enjoyed the location , the atmosphere and the warm welcome of our staff.
It was an absolute pleasure receiving you and you ´ll always be welcommed
Best regards
Customer Department Service

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2016 från mobil enhet

Byggnaden är daterad 1623. Var först privatbostad och därefter kloster. Sedan åtskilliga år hotell; numera i utmärkt skick. Fantastiskt läge i gamla stadsdelen, lugnt och tyst, men ändå nära till restauranger och uteliv. Hjälpsam och vänlig personal, variationsrik frukost och inte långt till bussen som tar dig upp till Alhambra.

Bodde här: mars 2016, reste med vänner
1  Tack Birgitta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen