Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
63 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-27
Boka nu, betala på plats
Priceline
62 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-27
Expedia.com
62 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-28
Travelocity62 US$
Orbitz.com62 US$
Trip.com128 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 112)
Filtrera omdömen
2 112 resultat
Medlemsbetyg
686
930
335
102
59
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
686
930
335
102
59
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 112 omdömen
Omdömet skrevs 21 november 2018

Dessa lägenheter ligger utmärkt alldeles vid strandpromenaden och havet. Alla har nog havsutsikt men tyvärr fick vi en balkong utan sol (hade gärna betalat extra för att få en soligare men det alternativet fanns inte). Saknade mikro i pentryt och det var ganska lyhört men totalt sett är vi nöjda och kan tänka oss återkomma.

Datum för vistelsen: november 2018
Tack 43242Varberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General på Hotel Apartamentos Bajondillo, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your experience online.

We are thrilled to learn that you had a good overall experience at Apartamentos Bajondillo. Thank you for commending the beautiful sea-view from our rooms, it is indeed amazing.

With regards to room allocations, we will be delighted to hear your thoughts and we will try our very best to allocate a room to your preferences next time you stay with us.

Looking forward to seeing you again soon.

Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2018

Fint hotell med ypperligt läge. Trevliga lägenheter med enkel köksutrustning. Det som var mindre bra var att det saknades mikrovågsugn, var lyhört och att hälften av balkongerna var utan sol (november). Vi hade gärna betalat extra för att få en solig balkong men det fanns inte som alternativ.

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 43242Varberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2018

Been there for some yeras now. Selebrating our birthdays in June.
Good place to relax and enjoy our life, always jump on the donks.
Till svenska resenärer vill vi säja att detta resemål för lite äldre personer är perfekt.
Bara 3,5 timme sen är ni i solen, fantastiskt.
Vi har rest i 60 länder genom åren, men Torremolinos är fantastiskt med sol och en kort flygresa.
We love it there, back next year.

Datum för vistelsen: juni 2018
Tack Tommie C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General på Hotel Apartamentos Bajondillo, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you ever so much for such a lovely review of Apartamentos Bajondillo. We are very grateful for the whooping five-star review you have written.

Having you with us for some years now means that you enjoy your time at Apartamentos Bajondillo. It is highly satisfying knowing that our team provides you with everything needed to ensure your birthday celebrations are truly memorable.

We wish that we will have the pleasure to welcome you back for your next birthday celebration in 2019.

Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2018

Ett trevligt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Fin uppvärmd pool och trädgård.
Rum bra, sängar och kuddar bland det bästa jag sovit i. Köksdelen kunde varit större, men helt ok.
Minus var toalett, trångt vid toalettstol.
Duktiga städpersonal rent och prydligt.
Läget det bästa, en underbar havsutsikt från balkongen. Närhet till affärer och restauranger, jättebra.
Mest folk som var +50 som bodde på hotellet, vilket gjorde att det var lugnt och behagligt.
Ett stort plus var fri transfer.

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack FINALEN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General på Hotel Apartamentos Bajondillo, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2018
Google-översättning

Dear Guest,

In the first place, we would like to thank you for following Tripadvisor's travelers recommendations.
I would like to thank you for choosing the Apartamentos Bajondillo and publishing such inspiring and motivating words, which will help us with our continuing effort to improve the quality of service for our guests.
It is always a pleasure to receive such positive feedback. I will share your comments with our team,.

We always work hard to meet guest expectations and for us it is a pleasure to know that you enjoyed your stay at the Apartamentos Bajondillo.
We hope to welcome you again in the near future.

Best regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2018 från mobil enhet

Trots sin storlek är hotellet personligt med mycket trevlig och vänlig personal. Frukostbuffén är stot och god. Däremot är matsedeln i resturangen fantasilös och tråkig. Samma som förra året. Det gör inte så mycket för inom 5 min promenad finns minst 10 trevliga restauranger. Rummen trevliga sköna sängar.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack ollemaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francisco M, Director General på Hotel Apartamentos Bajondillo, svarade på det här omdömetSvarade 8 maj 2018
Google-översättning

Dear Guest,

All of us at Apartamentos Bajondillo, would like to thank you for taking the time to submit a review regarding your recent stay. Thank you for painting a fantastic image of our property. We are happy to read that you enjoyed our hotel facilities and the service received. It makes us feel proud.
We are pleased to see that you enjoyed your overall stay despite the issues you mentioned. Thank you for bringing your comments and constructive criticism to our attention. Since we are always looking for ways to improve, we appreciate your comments and concerns so we can may make it better in the future.

We look forward to welcoming you back again on your next visit to Torremolinos.

All the best,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen