Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Helt fantastiskt och fin utsikt”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
17 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 4
Torremolinos, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 17 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Lena L
Strandbaden, Sverige
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Helt fantastiskt och fin utsikt”
Omdömet skrevs 24 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Mycket fin lägenhet rent och fräscht .nära till allt, vi rekommendera detta boendet vi var två vuxna o två barn . Eleazar var mycket trevlig och hjälpsam.
Vi kommer att boka detta boendet nästa gång vi åker till Torremolinos

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 7 2017
Thanks Lena, I am very glad that you had a nice holidays and I hope to see you again soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
aimsee33
Nordirland, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 19 2017
Thank you very much for your feedback!, you are a wonderful family and it would be great to see you again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sandy216
Broughton Astley, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 13 2017
Thank you very much Sandy!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Manchester, Storbritannien
Omdömet skrevs 2 oktober 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 11 2017
Thank you very much!, I hope to see you soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Kilbarchan, Storbritannien
Omdömet skrevs 29 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 1 2017
Thanks Fiona, I'm very glad that you had a great holidays here and it would be very nice if I can see you soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt