Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
60 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Priceline
63 US$
Se erbjudande
Etrip
55 US$
Se erbjudande
Hotels.com71 US$
Expedia.com71 US$
travelup.com88 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 454)
Filtrera omdömen
1 454 resultat
Medlemsbetyg
424
456
330
121
123
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
424
456
330
121
123
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 454 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2018 från mobil enhet

Medelklass hotell med bra läge på stranden, 700meter till hamnen Benalmádena
och ca 2 km tillcentrum Torremolinos.
Hotellet är lite tråkigt slitna rum, fina balkonger.
Betal wi-fi på rummen som fungerar dåligt går ej att kolla film youtube mm.
Dålig frukost lite att välja på kall bacon.
Bra städning, trevlig personal.

Datum för vistelsen: juni 2018
1  Tack Franke187
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Vi har besökt Malaga tidigare (Riviera del sol). Vi bokade La Barracuda Hotel på grund av läget. Frukostbuffén höll klart bra klass (det var enda måltiden vi tog på hotellet). Personalen var trevlig, och mycket hjälpsam. Rekommenderas!!

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Wmicke59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018

Hotellet har ett perfekt läge, bara strandpromenaden skiljer det från själva stranden och in till Benalmadena tar det ca 5 minuter att gå.

Själva hotellet är ganska slitet och det känns som att det finns ett uppenbart behov av renovering det är mycket som är slitet, allt från soffor till solstolar, en del renovering förekom när vi bodde där. Städning var ok, handdukar byttes en gånger under våra fyra dagars vistelse och man fyllde också på ordentligt med schampo, tvål och toapapper.
Sängarna var ok. I kylen fanns en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst liksom en del färsk frukt, trevligt att de sätter in detta. Inför vår ankomst mailade jag hotellet ett par frågor och fick svar på ca. 2 timmar, det får man säga är bra och mycket snabbt. Överhuvudtaget var personalen både trevlig och tillmötesgående.
Vi hade halvpension och när det gäller maten finns mer att önska, varken frukost eller lunchen kändes tillagad med omsorg, tyvärr.

Summan av det hela är att läget är perfekt, personalen trevlig och bra men hotellet är absolut i behov av renovering och en del inventarier så som tex.soffor och solstolar behöver bytas ut och maten kunde varit bättre.

Rumstips: Välj rum med utsikt mot poolen då har du sol nästa hela dagen, Undvik rum mot gatan
Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Claes K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2017 från mobil enhet

Hotellet har genomgått renovering sen senaste besöket, hotellet ligger en gångväg från stranden, om man inte vill bada i havet finns det en stor pool och ok tennisbana. Stor frukost med mycket varm mat att välja mellan. 20 min från flygplatsen.

Datum för vistelsen: november 2017
1  Tack lunkanit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2016

Standard hotel med ett kanon läge vid stranden. Servicen är bra. Maten är väl ingen höjdare men det finns närhet till många bra restauranger.

tips 200meter uppför ligger Torremolinos bästa restaurang Caliu

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack lengew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen