Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Hotel Zen Airport(Torremolinos)(Mycket prisvärt!)
64 US$
61 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 27 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 27 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 84 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

151 US$
147 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
Rabattmeddelande! 22 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 22 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 188 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Melia Costa del Sol(Torremolinos)
Boka nu, betala på plats
251 US$
227 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
164 US$
113 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
Rabattmeddelande! 27 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 27 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 155 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Hotel El Pozo(Torremolinos)
100 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
Rabattmeddelande! 24 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 24 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 132 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

272 US$
227 US$
Melia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Precis vid stranden
206 US$
197 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
191 US$
172 US$
Melia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 193 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Bajondillo Apartments(Torremolinos)
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
Boka nu, betala på plats
136 US$
128 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (811)
Filtrera omdömen
811 resultat
Medlemsbetyg
262
312
146
46
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
262
312
146
46
45
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 811 omdömen
Omdömet skrevs 13 mars 2017 från mobil enhet

Systerhotell till Tropicana där jag bodde.
Detta hotell hade många aktiviteter som var både trevligare och bättre än Tropicana.
Vackra lokaler med mycket fina juldekorationer och en helt fantastisk julgran.
Trevlig personal i baren, goda drinkar och bra priser. Trevlig underhållning.
Ett stort minus var att även detta hotell stängde sin bar tidigt (21.30) på julafton trots att båda hotellen hade många gäster som var där på jul- och nyårsresa. En stor miss i planeringen för ett hotell med så stor potential. Jobbar man med service är det gästerna som ska stå i fokus - inte personalen.
Tveksam till om jag med gott samvete vill rekommendera detta hotell.

Bodde här: december 2016, reste med vänner
Tack Brigitta48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017

Vårt hotell ligger vid den härliga strandpromenaden La Carihuela, bästa strandläget i Torremolinos mot Benalmadena Costa. Här är sandstranden bred med flera små trevliga barer och restauranger (chiringuito's) utmed promenaden. Innanför strandpromenadens mellanliggande byggnader löper parallellt bilfria "restauranggatan". Flera av dessa restauranger är genomgående från båda håll. Bra krogar med mat och eller bara för att ta ett glas cava.
Det här sagt för att vi uppskattar hotellet och dess läge.
På hotellets front mot havet ligger den fina poolen och intilliggande liten trädgårdsplantering, en platå som ligger 3 - 4 meter över strandpromenaden, vilket förhindrar insyn. Härifrån går en lätt (vinklad) trappa ner till strandpromenaden via en grind för de boende på hotellet.
Hotellets huvudentré ligger på andra sida vid gatan.
Utomhuspoolen är snyggt belägen med gott om plats med solstolar runt poolen med fin utsikt mot havet.
Vi var nöjda med vårt rum och valet av västerläge för eftermiddagssol på balkongen, men som gärna kunde ha varit lite större.
Sängarna var inte för hårda, vilket annars inte alltid är fallet på hotell.
Matsalen är trevlig med sina vita bordsdukar och sin imponerande ljuskonstellation mot hotellets vägg.
Gratis wi-fi finns, men hastigheten på rummet svajar, men är bättre i foajén.
Ett hotell som vi verkligen kan rekommendera!

  • Bodde här: mars 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Owe B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2017

Fina rum om man får ett rum mot väster. Lite lyhört. Städningen bra. Trevlig och glad personal, även i resturangen.
Fint läge alldeles vid strandpromenaden. Härlig utomhuspool. Spa och liten inomhuspool- fin!
Resturangen - slamrigt och lite "matsal" över det hela. Och så maten: den kalla buffén var ok, men den varma buffén var ibland en katastrof. Dessutom: inte ens vatten ingick i halvpension! Frukost: godkänt.

Tips för att välja rum: Kolla att balkongen är mot söder eller väster. Tar man västerbalkong: ta 5 trappor upp minst!
  • Bodde här: februari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 11 661
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 november 2016

Matsalen är ett kaos, ständigt köande o virrvarr av hänvisande kypare och personal som irrar omkring!
Verkar stökigt och stressigt, att dessutom nästan bli utkörd pga fler gäster som vill komma till bords?
Rummen helt OK lika som städning.
Underhållning på kvällarna har försämrats tyvärr. Den pianospelande musikanten
hade fått sällskap av en världsstjärna? Väldigt hög volym och framtoningen var väldigt obekvämt för oss, Varför inte låta Albatross sköta musiken, eller skaffa
en riktig musikant som passar pensionärer? 96% av alla gäster är ju pensjo, och skulle någon barnfamilj ta in så nog har de en unge som skriker och gnäller hela tiden(sista veckan?)
Hotellet ligger väldigt bra för utflykter o promenader på den fina strandpromenaden, nära till havet, Poolen är inte att tänka på och sola vid poolen kan man glömma, flugor så in i bomben!

Tips för att välja rum: up up high on south side
  • Bodde här: november 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Greenwood92
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2016

Amaragua:

Dålig, mycket dåligt, att man inte kan sitta och äta inne i Bar-Restaurant La Ola utan tobakrökning.


Samtidigt som det finns en skylt när man kommer in på hotellet att rökning är förbjudet.

Hotellet tar ingen hänsyn till de kunder som vill inte, tål inte rökning av hälsoskäl.

Paradoxen: Icke rökare måste sitta ute och rökare sitter inne i restaurangen och röker.

Tips för att välja rum: Rummen med havsutsikter 4-7 våning.
  • Bodde här: mars 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Adeur
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MSHoteles, Director General på SENTIDO Amaragua, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2016
Google-översättning

Dear Adeur,

Answering your report about smoking, there are signals at the hotel entrance informing that somking is forbidden, following the spanish legislation. Anyway all the smokers can enjoy our wonderful garden and terraces, close to our lobby Bar and La Ola restaurant, to smoke if they wish.

Everybody is welcome in Amaragua hotel, Somokers and non smokers, but we have to respect non smoker guests.

Yours faithfully,

Juan Carlos Carmona

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen