Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 523)
Filtrera omdömen
2 523 resultat
Medlemsbetyg
1 350
780
272
84
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 350
780
272
84
37
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 2 523 omdömen
Omdömet skrevs 28 maj 2017 från mobil enhet

Vi bodde på hotellet en långhelg i maj. Allting fungerade från första stund. Rummet trevligt som en liten svit. Rummet fräscht. Rent och snyggt. Sängen lite hård för vår smak.
Frukosten en riktig positiv överraskning. Fanns allt man kan önska och lite till.
Prövade inte att äta middag eller lunch på hotellet. Finns gott om bra restauranger i närheten.
Poolområdet trevligt och det finns gott om barer på området. Hotellets beachområde tvärs över strandpromenaden är också helt ok.
Vill man röra på sig eller träna lite finns det personal som håller i allt från yoga, spinning och vattengympa.
Det jag sett är hotellet totalt handikappanpassat.
Vi bad om havsutsikt vilket var trevligt.
Läget ligger lugnt till och nära benaldamena.
Det här är ett hotell som är kvalitetssäkrat. Bokar ni detta hotell blir ni inte missnöjda, även om det inte är lyxklass.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
Tack jarlaxelsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yusel R, Mixologist Assistant på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarade på det här omdömetSvarade 29 maj 2017
Google-översättning

Dear jarlaxelsson,

First of all, I would like to thank you for taking the time to bring to our attention your feedback about your recent stay at Sol House Costa del Sol through TripAdvisor.

For us, there is no better motivation than the satisfaction of our guests, as we work daily with lot of enthusiasm in order to turn the stay of our guests into unforgettable memories. It will be a pleasure to share all your comments and nice words with the entire team.

We are looking forward to greeting you again at a near future. The smile and enthusiasm to welcome you are already prepared.

Kind Regards,

Walter Vergano
Mixologist Assistant

.



Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2017 från mobil enhet

vistades på denna hotell under mars 2017 i en vecka, god service, trevlig personal med god bemötande, maten var gjord av färska råvaror, massor att välja mellan, både huvudrätter och desserter, fräscha o rymliga rum, kommer gärna tillbaka fler ggr, rekommenderas högt

Bodde här: mars 2017, reste som ett par
1  Tack Massoud N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2017
Google-översättning

Dear Massoud N,

Thank your for choosing us for your stay in Torremolinos, all our team is glad to know that you have enjoyed our products, facilities and services. I will pass your comment to all our staff they will be very happy to know that you had a very good time and you make reference to the kindness of our team.

Hope to see you soon.

Best regards.

Yusel Rdoríguez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2016

Lite tidsödande inchekning. Men väl på rummet , minisvit, var det mycket bra och väl fungerande. Trevlig och tillmötesgående personal, bra och riklig frukostbuffe. Hotellet var nog ett av de hotell jag besökt som var mest handikappanpassat med hissar överallt , t o m stolhiss i poolerna, allt för att våra handikappade medmänniskor skulle kunna ha en trevlig vistelse på hotellet. Sammanfattat så fick vi en bra vecka, och kan mycket väl tänka oss att återvända.

  • Bodde här: september 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Sven Olof K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2016
Google-översättning

Dear Sven Olof K,

Thank you for having taken the time to share with us your feelings concerning your recent stay at the Sol House Aloha Costa del Sol, I will be more than pleased to do follow your comments to the whole Team.

We are extremely delighted to know that you appreciated the quality of the services and professionalism of our team.

Knowing that you returned home carrying with you such pleasant memories of the Experience lived at the Sol House Aloha Costa del Sol, it is for us the greatest satisfaction and a stimulus to continue working with passion and devotion, to guarantee our Guests the attention and quality standards they deserve.

Our company achievement is to exceed customer expectations, that is why we are highly focus on our guest feedbacks, as they help us to review and improve our services.
Looking forward to your next stay at the Sol House Aloha Costa del Sol
Best Regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2016 från mobil enhet

Trevlig personal med bra service.
Mycket bra frukostbuffé.
Bra rum (vi hade junior svit).
Fantastiskt läge, nära till, affärer, restauranger.
Mycket bra pool område. Trevlig underhållning hade de, för de som ville.
Hotellet passar för alla tycker vi.
Rekommenderar det starkt.
Vi kan gärna tänka oss att åka tillbaka.

Bodde här: juni 2016, reste som ett par
1  Tack Marianthi D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yusel R, Director de Relaciones con Clientes på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarade på det här omdömetSvarade 16 november 2017
Google-översättning

Dear guest,
Thanks a lot for taking the time to share with us and with all the travellers your opinion and you comment about Sol house Costa del Sol.
We hope to see you again very soon in Sol House.
Best Regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2016 från mobil enhet

Jätte fint hotell med god service! Fina stora rum för en familj på 3. Nära stranden och små restauranger. Buffén på hotellet är ok, lite enformig efter ett par dagar. Ett par minus är dock att det inte finns någon möjlighet att värma vatten eller barnmat på rummet då får man gå ner till restaurangen innan den stänger för att värma till välling eller annat och ber du om vattenkokare får du hyra en för dagspris. Hotellet har en egen liten strand med solstolar det förvåna mig att vi skulle betala 10euro om dagen för att få ligga där när det inte fanns plats vid poolen på hotellet. Överlag var det en trevlig vistelse och bra personal.

Bodde här: maj 2016, reste med familjen
Tack Sofia S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Yusel R, Guest Experience Manager på Sol House Costa del Sol by Meliá, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2016
Google-översättning

Dear Sofia S.

Thank you for having choosen the Sol House Aloha - Costa del Sol for your hollidays, we are glad to see that you enjoyed our prime location, our facilities and our service.

You are absolutely right our hotel is perfectly located near all main attraction in Puerto Marina, Carihuela and Torremolinos- Benalmadena. Also we are just in front of the beach so it is perfect for our guest who like to through in the sea.

Concerning about the fournitures in rooms (Kettle - Tea pot), it depends on the Room you book. As you could see on our website, we have 6 different categories of rooms, each one of them have a detailed description, and the Kettle is a fourniture of our Tweet Party Suite. So for your next booking, please try our highly appreciated Tweet Party Suite it means that it is the room more adapted to your wishes, and all the team will provide to you the Sol House Experience !

Feedback from our guests, both positive and negative is important to help us to constantly improve our service.

We look forward to seeing you soon again at the Sol House Aloha costa del Sol !

Sincerely,

Yusel Rodríguez Rodríguez
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen