Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett ställe man återbesöker”
Omdöme om El Salon Marbella

El Salon Marbella
Rankad som nr 15 av 1 401 Restauranger i Marbella
Certificate of Excellence
Prisklass: 12 US$ - 21 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Här får man mycket goda tapas och personligt bemötande. Har återkommit tre år i rad och det har varit lika gott, trevligt och mysigt varje gång.

Datum för besöket: november 2019
Tack staffano2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (746)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 746 omdömen

Omdömet skrevs 23 november 2019 från mobil enhet

Fantastiskt fin liten restaurang, med hälsosam, vällagad och smakrik mat.
Har också smårätter som tapas mm. Allt hemlagat och även perfekt för den som vill ha vegansk mat.

Datum för besöket: november 2019
Tack 116christern
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2019

Personlig service i en mysig lokal. Vi har varit här en gång tidigare och älskat det, men tyvärr var vi inte lika imponerade av maten denna gång. Kan däremot starkt rekommendera risotton och sangrian.

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack linkv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2019

Vi brukar resa till Marbella några gånger per år och var nu här för tredje gången. Deras tapas är moderna och jättegoda, servicen är personlig och mycket vänlig. Kan särskilt rekommendera risotton. Vi frågade ägarinnan om de hade bytt ägare som UlfK980 skrev den 12 dec 2018 men det stämmer inte. Hon har drivit restaurangen i många år och vi kan vittna om de senaste två åren.

Datum för besöket: april 2019
Tack PeLikanResor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2018 från mobil enhet

Det har visat sig att detta lilla ställe har vunnit gästernas förtroende genom en väl kombinerad meny med goda urval. Att det skett ett ägarbyte har på inget sätt förändrat ambitionsnivån. Vi välkomnar denna lilla oas och rekommenderar ett besök.

Datum för besöket: december 2018
2  Tack UlfK980
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anita N, Propietario på El Salon Marbella, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2019
Google-översättning

Dear Ulfk

I am the owner from this restaurant El Salon and your picture doesnt belong to our food so from that reason I can guess you didn’t come to my place. I would be very happy if there are any chance to remove your opinion because here didn’t change the owner so after five years continue with the restaurant El Salon Marbella . Thanks and kind regards Anita the owner.

To all my customers who read this opinion:

El Salon Marbella didn’t change the owner, continue with the same lovely menu and much more. We look forward to have you back. Anita.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på El Salon Marbella tittade också på

Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol
 
Marbella, Costa del Sol
Marbella, Costa del Sol
 

Besökt El Salon Marbella? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt