Har precis spenderat 7 dagar i denna fantastiska villa tillsammans med nära vänner. Med 3 barn i sällskapet i varierande åldrar...Kan inte lovorda denna fantastiska villa nog. Med sin underbara trädgård, strålande läge och en helt underbar pool. Den är allt som beskrivs och lite till...Vilken fantastisk ägare som verkligen lever upp till sina löften i husets beskrivning. Vi njöt av varje stund i huset, lagade mat, satt ute, badade och hade en riktigt ljuvlig semester. Tack snälla Marc för att vi fick möjligenheten att bo i detta otroliga hus med allt vad man kan önska och verkligen en riktig semesterpärla.
Närheten till puerto banus, den underbara strandpromenaden, kvarteret som huset ligger i samt närheten till alla bekvämligheter man kan tänkas behöva när man är på semester...vi hoppas på att någonting kunna återvända igen...snart.
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |