Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
208 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-23
Booking.com
208 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-22
Boka nu, betala på plats
Trip.com
219 US$
176 US$
View deal
SPARA 43 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-04-24
Hotels.com208 US$
Priceline208 US$
travelup.com219 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 224)
Filtrera omdömen
1 224 resultat
Medlemsbetyg
466
404
192
100
62
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
466
404
192
100
62
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 224 omdömen
Omdömet skrevs 21 januari 2019 från mobil enhet

Hotellet ligger direkt på stranden med gångavstånd både till Puerto Banus och San Pedro. Bra urval på frukost samt tillagning av omeletter. Ett lite äldere hotell men fräscha rum. Härlig uteplats vi bokade att familjerum med 2 separata sovrum samt ett vardagsrum. Rummen ör inte jätte stora. Boka så högt som möjligt mot havet

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Janne W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes på Gran Hotel Guadalpin Banus, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2019
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for your very kind five star review. We look forward to welcoming you again soon.

Kindest Regards,

Blanca Vidal.Administration department

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Väldigt fint och fräscht hotell. Skulle dock säga att det känns lite mer 4-stjärnigt än 5-stjärnigt. Vissa i personalen kändes lite otrevliga, vissa saker kostade extra. Men detta får man kanske förvänta sig på alla ställen.

Rummen var superfina.
Litet gym men som absolut fungerar och är fräscht. Poolområdet hade ganska mycket skugga men var även det väldigt fräscht. Extremt sköna solsängar.

Frukostbuffén var helt underbar! Saknade bara tomater. Restaurangerna som hotellet hade var väldigt goda. Speciellt den italienska.

Mycket säljare på stränderna som går runt och vill sälja in till dig.

En härlig vistelse på hotellet och i Marbella som är fullt av saker att se, dock ganska dyrt overall.

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Julia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes på Gran Hotel Guadalpin Banus, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2018
Google-översättning

Hello Julia,

Thank you very much for taking the time to review the Hotel Guadalpin Banús. It was a pleasure to have you with us and we are so pleased that you enjoyed our gym, pool and breakfast.
We are sincerely sorry for the challenges you faced during your stay. We strive to get better each and every day and I assure you that your feedback has been shared with the team in efforts to improve our operation and guest satisfaction.
We appreciate your honest feedback.
We hope to host you again in the future.

Kindest Regards,

Blanca Vidal. Administration department.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2018 från mobil enhet

Vi är väldigt nöjda med hotellet och dess personal. Rummet var ok trots att minibarens kyl inte fungerade. Vi löste det genom att beställa upp en stor hink med is. Det som vi reagerade på var att de som beställt roomservics och ätit klart ställde ut brickan i korridoren och där kunde den stå en halv dag utan att någon hämta den.

Uteplatsen var väldigt trevlig och hade den utlovade havsutsikten.

Frukosten hade allt och lite till. Det var ingenting vi saknade och all var fräscht och välsmakande.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack PM9982
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes på Gran Hotel Guadalpin Banus, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2018
Google-översättning

Hello,

Thank you so much for taking your time to leave us a review. We appreciate your feedback and are pleased to hear you had a good stay. I would like to apologize for the inconveniences you encountered with the minibar.

We look forward to hosting you again in the upcoming future.

Best Regards,

Blanca Vidal. Administration department

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018

Frukosten var verkligen något utöver det vanliga liksom läget vid havet och servicen. Bodde i smart lösning med familjerum, vilket innebar en stor lägenhet med separata sovrum och badrum, i mitten av lägenheten gemensam köksdel och sällskapsrum. Terassen var jättestor och vi hade utsikt över poolområdet och havet. Allt man behövde fanns på plats. Fantastiskt läge med stranden och strandpromenaden precis nedanför hotellet och endast en kort promenad till hamnen i Puerto Banus.
Kan varmt rekommenderas.

Rumstips: Vi ville ha em/kvällssol på altanen och fick byta rum. Trevligt med rum mot poolområdet.
Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack 371mariau
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes på Gran Hotel Guadalpin Banus, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2018
Google-översättning

Dear Maria,
First of all, we would like to apologise to you for not answering you in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.
Thanks again for your statement regarding our location overlooking the sea, where can feel the sound of the waves, the nice sea breeze, the sun, and the perfect calm for a great relaxing break…
I am pleased to hear that you enjoyed your stay here, and that you felt the service you received was to a high standard. We are very proud of the Team here who work very hard to ensure they deliver high standards of customer service at all times, and that our guests feel welcome and comfortable whilst away from home.
We are on the other hand very grateful for the complimentary description of the room we accommodated you in during your stay. It is our goal as a Gran Hotel Guadalpin Banus hotel to make sure our guests feel comfortable in clean and spacious rooms and we are really pleased to know you were very happy with yours.
We are also pleased that you were able to enjoy the variety of food that we serve in our Buffet restaurant and we hope that not only the different buffets, but also the themed areas and the select regional and international cuisine as well as our show cooking stations, where we cook before you were to your liking as well.
We are truly honoured that you chose to stay with us and look forward to welcoming you back soon.
Best Wishes, Gran Hotel Guadalpin Banus Guest Relation Department.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2018

vid stranden jätte fint hotell och poolområde .-- finns gratis parkering på gatan..gång avstånd till marinan. rekommenderas stark .
låna handdukar finns till poolen.wi fi finns . ganska prisvärd.vi anlände innan incheckning tiden och det gick jättebra

Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack karaomer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victor V, Director de Relaciones con Clientes på Gran Hotel Guadalpin Banus, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2018
Google-översättning

Dear Karaomer,
Thank you so much for your review. We apologise for not answering in Swedish but in English. We hope you don’t mind but as it is known as the international language, we thought it would enable us to understand each other more easily.

We thank you also for pointing out our hotels great location, which is also one of the many reasons guests choose to return to our hotel regularly having such a wonderful prime situation on Puerto Banus.

We are very proud to know that you enjoyed our service and facilities and we will share your comments with all our staff because they motivate us to continue offering excellent service.

It is always a pleasure to offer our guests complete services, including complimentary wifi with no limitations so we'll be looking forward to the next time to welcome you.

From your words we believe you completely understood our concept: to offer great quality accommodation at extremely competitive rates.

I would like to thank you for this very helpful feedback and hope to welcome you back to our Hotel sometime in the future.

Sincerely,Gran Hotel Guadalpin Banus Guest Relation Department.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen