Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Amare Beach Hotel Marbella(Marbella)
507 US$
337 US$
AmareHotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 13 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 13 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 389 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

505 US$
429 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
427 US$
414 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
H10 Andalucia Plaza(Nueva Andalucia)
313 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Aparthotel Puerto Azul Marbella(Marbella)(Mycket prisvärt!)
203 US$
197 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
402 US$
iberostar.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Princesa Playa Hotel Apartamentos(Marbella)(Mycket prisvärt!)
195 US$
176 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Barcelo Marbella(Marbella)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 01/08
Boka nu, betala på plats
255 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
927 US$
740 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (1 912)
Filtrera omdömen
1 912 resultat
Medlemsbetyg
885
703
200
81
43
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
885
703
200
81
43
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 912 omdömen
Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Helt ok. Bra poolområde med padel. Rummen godkända och läget perfekt för en kort promenad till marinan. Frukosten klart godkänd. Finns säkert bättre ställen i samma prisklass men detta fungerar absolut.

Bodde här: april 2017, reste som ett par
Tack rober114
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2018

Hotellet ligger en gata upp från strandpromenaden i ena änden, på lagom promenadavstånd in till Puerto Banus.

Bra hotel med bra standard på rummen och de allmänna utrymmen. Bra frukost, över genomsnitt.

Enda negativa var att incheckningen tog väldigt lång tid. En person i receptionen och 8 personer som skulle checka in.

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack A3DSWE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gexmanagermarbellab, Director de Relaciones Públicas på Melia Marbella Banus, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2018
Google-översättning

Dear A3DSWE

We would like to thank your for leave us your valuation about your recent stay with us.

We are so glad to know that our THE LEVEL exceed your expectations and worth it. In addition, we will pass your feedback to our team in order to motivate them and to continue looking for your customer satisfaction.

Do no hesitate to contact us for any assistance you may need.

Best regards,

Luis Guijo
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2017

Andra gången jag bodde på Melia Marbella Banus och jag bor gärna där flera ggr. Sköna sängar, trevligt rum med balkong in mot pool-området och trädgården. Det finns gott om platser att koppla av på, på hotell-området.
Bra frukost med kock som gör din omelett precis som du vill ha den.
Det enda negativa var kön till frukosten, den kunde vara lång och det tog lång tid innan man fick bord och kunde komma in till frukosten. Man fick panik sen då dom började städa undan och då hade man stått i kö utanför i ca 15-20 min.
Läget är toppen då man lätt promenerar in till Puerto Banus men ändå är det lite avsides så man inte är mitt i händelserna.
Vi promenerade även hem en kväll från Marbella och gamla stan. Härlig strandpromenad.

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack LenaMK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gexmanagermarbellab, Director de Relaciones Públicas på Melia Marbella Banus, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2017
Google-översättning

Dear LenaMK,

First of all we would like to thank you for the time taken to share your reviews with us on Tripadvisor and for choosing Meliá Marbella Banús.

It is a pleasure for us to know that our privilege location was useful to move into Marbella and other places near the hotel. In addition, we are so happy knowing we have met your expectations trough our facilities and services as the room with our DREMAX bed which allowed you to stay comfortable and relaxed. We apologize if the service in the breakfast was as not quick as you expected, however, we take into consideration because we always try to do our best in order to achieve our guest satisfaction. On the other hand, we are so glad receiving your good comments about the breakfast variety.

We look forward to welcoming you again soon at our hotel,

Kind regards

Luis Guijo
Guest Experience Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2016

Fint hotell med bra läge mellan Puerto Banus och Marbella. Vi hade bokat ett Exececutive rum med tillgång till The Level Lounge vilket var mycket trevligt, med egen incheckning och fin service! Fint rum med havsutsikt. Fin miljö på hotellet med tillgång till flera poler. Det enda negativa var att vattnet i polerna var så kallt. Väldigt bra frukost som erbjöd det mesta man kunde tänka sig. Trevlig personal som var behjälplig i alla frågor. Hit återvänder vi helt säkert!

Tips för att välja rum: Boka ett Executive rum med tillgång till the Level Lounge
  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Asaxjonsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
cristinavillalba2016, Guest Experience Department på Melia Marbella Banus, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2016
Google-översättning

Dear Asaxjonsson,

It has been very kind of you, that you took the time to let us know about your amazing experience at Meliá Marbella Banús and a big pleasure for us to know that you had enjoy it!

Thank you for the kind words addressed to our professionalism and attentive staff, and for your appreciation to our exclusive Level rooms and its facilities.

I am delighted to receive such a positive feedback and the entire staff look forward to welcome you back in the near future!

Best regards,

Cristina Villalba
Guest Experience Department.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2016 från mobil enhet

Vill varmt rekommendera hotellet. Min dotter och jag är precis hemkomna efter några dagars vistelse på detta hotell. Hotellrummet var bra med riktigt sköna stora sängar. Vänlig personal. Poolområdet var jättefint. Frukosten var verkligen något utöver det vanliga. Lyxig frukostbuffé med extra allt! Det fanns dessutom en "ägg-kock" som lagade omeletter, stekte och kokade ägg på beställning. Läckert!
Hotellet ligger nära Puerto Banus och på den fantastiska strandpromenaden strax nedanför hotellet tog vi våra morgonpromenader före frukosten. Att vädret dessutom var härligt gjorde semesterdagarna helt fulländade:)

Bodde här: maj 2016, reste med familjen
Tack Katrine B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fernando Preto R, Director de Relaciones con Clientes på Melia Marbella Banus, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2016
Google-översättning

Dear Katrine B,

it is a really big pleasure to read so nice review regarding your last holidays at Meliá Marbella Banús! Thank you very much to share it with us and the rest of the Tripadvisor´s users.

I am very happy to know how much did you enjoy our assorted breakfast specially our showcooking service! It is great to know that our superb location and the nice weather allow you to enjoy the promenade and Puerto Banús.

I would like also to thank you for appreciate our spacious rooms and our helpful and kind staff. We are proud to know that we were able to make your stay enjoyable and that our hospitality reached your expectations.

Once again we thank you for your recent visit and we hope to welcome you soon.

Best regards,

Fernando Preto,
Guest Experience Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen