Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (334)
Filtrera omdömen
334 resultat
Medlemsbetyg
246
79
6
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
246
79
6
2
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 334 omdömen
Omdömet skrevs 3 maj 2018

Rent och fräscht lägenhetshotell med bra läge. Nära till gamla stan och hamnen. Vårt rum var stort och luftigt. Sköna sängar. Bra tryck i duschen. Trevlig och hjälpsam personal. Tyvärr var takterrassen stängd på grund av renovering.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack anniot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2017

Bodde två nätter i en studio med fransk balkong. Rummet var superfräscht och bra utrustat. Bra sovkvalité och tyst omgivning. Nono har en takterrass med bar, som även fungerade som frukostmatsal i juni. Personalen var mycket serviceinriktad och hjälpsam.
Centralt läge, ca. 1 km till busstationen och flygplatsbussen. Nono lever upp till namnet charming stay.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 41matse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2017 från mobil enhet

Supertrevligt lägenhetshotell centralt i Malaga . Mycket trevlig och hjälpsam personal som kan engelska bra. Fin takterras med solstolar och dusch samt trevlig bar. Superbra service . Mycket bra frukost. Trevlig lägenhet .

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack MVGB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2017

Mycket trevligt och bra lägenhetshotell i bra läge. Det är snyggt och fräscht i såväl rum som gemensamma utrymmen. Litet men användbart gym. Bra frukost, med brett innehåll, på hotellets takterrass. Inledningsvis kom frukosten till rummet/lägenheten, men serverades från början av april på terrassen och var då även utökad. Sköna sängar och lugnt i och omkring hotellet. Nära till det mesta i Malaga.
Rekommenderas!

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack kungsholmsbo_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2016 från mobil enhet

Mycket nöjda med vår vistelse på nono! Perfekt läge med närhet till shopping, strand, restauranger och sevärdheter. Mycket hjälpsam personal. Fräscht rum och frukosten som kom upp till rummet var värd att ta.

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Lina K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen